Tuesday, February 26, 2013

KENZO...MY WISHLIST

thanks google coz sudi pinjamkan gambar ni...


Well aku dah ada next wishlist selepas Note II, dulu dah pernah guna...tp nak beli lagi...lama dah x beli perfume kan...
yesza.. semoga impian aku nak memiliki si sexy ni menjadi kenyataan...
psst...11th March nanti birthday Cik Abg..aku bab nak bagi hadiah kat lelaki ni sgt2 failed...
apa nak bagi erk?
last year?
aku belanja dia makan jer....
ni tgh pening ni..x berapa hari jer lagi..
ada idea x?

13 comments:

  1. Kalau den den tak maw apa2...cukup kek coklat yg dibut oleh wife den.....ahakz

    ReplyDelete
  2. Selalu cam tu la wife mesti blur tak tau nak bagi apa kat hubby... eynda pun masak je hehe... kenzo tu wangi kan... dah pernah guna gak :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau dah jadi wife nanti x tau la caner peningnya kan?

      Delete
  3. i just bought kenzo last few month.
    dah 2 3 kali repeat perfume ni.. sedap bau nya

    ReplyDelete
    Replies
    1. along suka bau ni...lagi satu Salvatore Ferragamore...bau dia...huiiii...sodap

      Delete
  4. always my fave ni kak...lagi satu Issey Miyake and Paco Rabbane...Always in my heart...

    ReplyDelete
  5. aku ada perfume ni, bau sedap, tapi dah tinggal sket tuh, sayangggggggggggggggggg nak pakai kadang2, kang abis, ntah bila nak beli len plak

    ReplyDelete
  6. Bagi cik abang parfyme gak hehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah