Thursday, February 21, 2013

Baby Red Dah Keluar Dari Incubator....

Comel tak? Comel Tak?

source from google

Yeeehaaaaaa....yeszaaaaa....sukanya hati mak jemah...baby red untuk kegunaan family selepas baby  black dah abih bayar dah sampai hari ni kat umah....senang hati tgok My mum and My Abah happy x ingat sampai call aku 2-3 kali,lamanya duk dalam incubator kan...baby balck tu atas nama aku...
baby red ni atas nama abah....abah beli untuk kegunaan kami satu family...sebenarnya sales assistant Proton ni dah buat taik kat abah aku..mentang2 orang tua kan...x reti berurusan ngan pihak2 yang terbabit..senang2
duk kena tipu..bukan kena tipu tang deposit ke apa..
tp kena tipu tang ntah bila nak sampai..janji lepas sign agreement 3-4 hari keta dah boleh amik...ni amik masa sampai dekat 2 minggu...setiap kali call ada jer alasan kan...
abah aku kalau dah hangin satu badan...terus la pi opis dia..berani dia nak keluar tunjuk muka..tau plak takut..tp duk menjanjikan macam2 kat orang...buat orang tua tu tertunggu2...
amik kau hari ni dapat terus banyak benda free boss ko bagi...dapat smart tag lagi satu, tinted free,duit minyak dan jugak komisen utk adik ipar aku...dah dia yang rekemen kan....
Apapun cerita di sebalik spekulasi baby red ni....aku dah x kisah...janji balik weekend ni leh ler jalan2 kejap..Ahad nak balik KL balik ..kena pi Jinjang Utara plak pi amik BRIM...ish..duit lagi...
Alhamdulillah...kalau tau seronok dapat duit mcm ni...tahun lepas dah daftar BRIM..hahahaha....nyesal x daftar tahun lepas..tahun ni kena paksa baru daftar...saat2 dah sesak ni ada sumber untuk sampai hujung bulan....alhamdulillah....

13 comments:

  1. wah...jenjalan naik kete baru boleh la tumpang...ekekekeke...

    double wah...kak bley ler belajar adik ni...ekekekeke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan akak maniss punya la yang...my dad punya but boleh jer guan anak beranak..huhu

      Delete
  2. wahhhh... boleh lah tumpang naik ronda2 hehhe

    ReplyDelete
  3. pi makan angin la dah dapat keta baru,..heheh

    ReplyDelete
  4. kan..smua mmg ade masalah ngn pngeluaran keta saga flx se ni..
    same la kte..:)

    ReplyDelete
  5. owh cantiknye..
    beli kreta baru??
    kreta bapak pun janji bleh bawa :)

    ReplyDelete
  6. BESTNYA ADA KETA BARU..PIWITTTT :)

    ReplyDelete
  7. Wow...keta baru wek....Saga FLX erk...erk.....ahakz

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah