Tuesday, February 26, 2013

Luahan kekecewaan seorang boss

Apa kess plak ni kan...tadi petang ada interview untuk new admin assistant utk department aku..actually patut ada 2 candidate untuk hari ni tp yg sorang lg decline..x dpt cuti untuk interview katanya...once HR dah tinggalkan budak tu kat tingkat 8, aku ditugaskan untuk panggil dia..ok la..aku pi..satu hal plak aku terpaksa tggu dia isi borang..first dh failed kt situ...2nd..boipren teman plak sambil isi borang..la..ko pehal..sapa nk interview ni sebenarnya...dh waste 20 min kt situ..then dh settle bwk naik tgkt 9 dept aku..siap ckp dia lari ni curi2 dtg sini..apa hal nk mention? Adeh...failed lg..awal2 dh tunjuk attitude..bos ajak aku masuk sekali...aku ckp. .X per..bos aje yg interview...1/2 jam dh abis..aku tanya boss cane? Dia ckp too young..too agresif. .too naive. .dia x nak sbb the way dia bckp tu sgt2 berlagak..lgpun that girl muda lg..19thn...x per la boss..just wait for another candidate la..budak2 sekarang mmg xde etika pi interview ke ek?
posted from Bloggeroid

6 comments:

  1. Sebelum interview dah boleh agak kan ? But its okay..too young.huhuhu

    ReplyDelete
  2. hihihihi sy nak aplly tmpat kak suria la boley x agak2? :P hihi

    ReplyDelete
  3. hohoho paling pantang kalau candidate dtg interview bawak boipren, gepren, mak, ayah, tok, nenek bagai.. hishhh!! ggrrrr (emo lebih) :p

    ReplyDelete
  4. aku nak apply la weh.. nak terima tak agak2? haahahahahah~

    ReplyDelete
  5. that's too young la kak...despit...she's not professional...ada ker interview bawak boyfie... uhukss...sangat x sesuai kay... cuba lah berdikari sendiri... kalau ai jadi boss, first impression, this girl will never make it and she will tend to mix personal and career... and doesn't know how to distinguish between those two... hu hu hu...

    ReplyDelete
  6. penyakit budak zaman skang bila mintak kerja, gini la
    alahaiiii ni yang malas ni
    aku pun nak cari assistant ni, tapi malas panggil interview la

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah