Wednesday, February 27, 2013

Tulisan Cantik Tulisan Rangkai


Cer korang tgok tulisan kat note tu...cantik kan? orang dulu2 suka ni tulisan ni....kalau x salah di sebut tulisan rangkai...terpegun kejap tgok tulisan Client Boss ni aku mcm taksub jap...
cantik tersusun..huruf "r" tulisan rangkai ni cantik...the way sign nama pun sgt2 kemas dan cantik...
korang nak tau dia ada bagi Cinnamon Rolls pada boss aku..buat sendiri tau...
ya allah...first time aku makan...smooth..sedap..rasa cinnamon nyer..ngan cream dia...ya allah...selain tulisan cantik..air tangan dia pun sedap...dulu masa mula2 berurusan aku ingat Puan Siti ni sombong..
x rupanya..dia pun dah baya2 mak aku but very intelligent dan ada biz sendiri..
kami yang sebenarnya dah makan tghari masa townhall session tp bila bau jer cinnamon rolls tu terus...hurm..x leh tahan wooooo....x cukup plak tuh....siap nak request order plak lagi..
agak2 dia amik order x?


23 comments:

  1. Orang tulisan berseni, buat kuih pun sedap laa, berseni! ;)

    ReplyDelete
  2. tulisan ni mengingatkan kepada seseorang...ekekeke...suka sangat tulisan dia..memang cantik sangat... jatuh cinta ngan tulisan...ahaks...ngan tulisan pun boleh jatuh cinta kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sib baik jatuh cinta ngan tulisan jer...kalau orangnya?

      Delete
    2. lol... memang dah dengan orangnya sekali pun...:P

      Delete
  3. cantik..
    lyn panggil tulisan sambung.. hehehe

    ReplyDelete
  4. tulisan sambung2 ni...mmg lawa...cinnamon rolls tu mmg best...kalau wife saya buat setalam, tak sampai 2 jam habis dimakan..bahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehem2..boleh order tak?COD kat KL Sentral? muahahahahaha

      Delete
  5. Hehe suka tulisan berangaki tp dulu masa sekolah selalu kena marah kalau tulis dalam essay :/

    ReplyDelete
  6. eeee kita suka tulisan orang dulu2 sangat seni kann.. :)

    ReplyDelete
  7. tulisan melambangkan peribadi.. cantik tulisan tu..

    ReplyDelete
  8. Betul tu mmg cantik .... kemas.... kreatif agaknya orangnya...

    ReplyDelete
  9. lama x tulis mcm ni hehehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah