Thursday, February 28, 2013

Ciuman Paling Banyak


Aktres, model dan pelawak, Veena Malik yang menyambut ulang tahun kelahirannya kelmarin ingin menyahut cabaran memecah rekod dunia menerima ciuman paling banyak dalam masa seminit bagi memberi kelainan pada hari jadinya.
Khabarnya semua peserta program realiti, The City That Never Sleeps - Bollywood Hunt akan cuba membantu hasratnya itu sekali gus menjadi hadiah paling indah buatnya. Dalam masa seminit Veena mesti menerima ciuman lebih 100 kali.
Veena sangat teruja untuk memecah Guinness World Records dan The City That Never Sleeps juga adalah filem lakonan terbarunya.

“Saya gembira kerana penerbit, Satish Reddy dan pengarah filem itu, Haroon Rashid memberi peluang kepada saya untuk mencatatkan nama dalam rekod dunia,” katanya

ni la wajah Veena Malik - google


SUMBER

9 comments:

  1. mak ai... x rimas ker? he he he.... tapi tengok muka biasa jer...

    ReplyDelete
  2. mcm2lah diarong ni !

    ReplyDelete
  3. ceh!!!

    asal boleh dpt rekod dunia hahhahaha...mcm2 hal le dieorg nieh kan along...

    along aktiviti bw lieya tergendala sikit sebb opis blocked blog...so kat umah jek laa lieya leh bw key...so lambat sikit le kunjungan balas tu....

    ReplyDelete
  4. ada terdengar kat radio Hot FM pasal nih...

    ReplyDelete
  5. wah kemain eh mcm mcm haha

    ReplyDelete
  6. terlebih kreatif namanyaaaaaa :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah