Thursday, February 14, 2013

Yang Di tunggu Dah Tiba


Happynyaaaaaaaa...hehehehe....dapat duit sapa x happy kan....special thanks to Nuffnang...
2 bulan aku tunggu baru dapat cheque...amount terkumpul sekarang pun dah boleh cash out..tp aku nak tunggu dulu kasi banyak sikit...jeles tgok blogger yang lain sampai ribu riban dapat...

 walau tak berapa banyak tp aku tetap bangga dengan pencapaian aku..
cheque ke 3 dari Nuffnang..

Aku belum berpeluang ikut event2 Nuffnang lagi...ada dapat jemputan tp kekangan masa amat mencemburui aku...kalau dapat join pas tu buat review sure lagi banyak amount yang aku dapat..xper la..
setakat ni aku selesa mcm ni...mana tau akan datang kan...kalau ada yang nak ajak aku pi even ke..apa ke kan...sapa cakap dengan berblog x dapat side income...hello en anon...seee...ni bukti kerja keras aku tau...
bukan aku main2 la...ni pun rezeki anak aku jugak ni....ko ado?
Usaha tangga kejayaan...bukan usaha jatuhkan orang....


6 comments:

  1. best nya.sy ni belum lg nk cash out.nk tgu banyak sket.nk cash out and beli handbag.ehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. SA ingat yang ni nak beli high heel..we see how..hehehe

      Delete
  2. bestnyer...
    sape nak bg kan amount mcm tu...

    ReplyDelete
  3. congratsss kakkk.... he he he...happy for you...bley ler belanja minum ni...ekekekeke....

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah