Thursday, February 14, 2013

Iklan Annoying Eksploitasi Kaum Hawa Bertudung

Ha....panjang giler tajuk aku ari ni....
Sambil sarapan pagi td duk belek2 akhbar sensasi Metro...
Mak Jemah terkejut beruk tgok iklan2 kecantikkan dalam ruangan Klassified tu....ya allah...kenapa nak eksploitasi kaum Hawa, paham itu iklan untuk kaum hawa but ya allah...annoying sgt2 siap emntion dulu pakai cup apa skrg dah pakai Cup D..what the....some more the testimonial wanita bertudung...ya allah...mcm megah sgt tayang payudara..siap ada tag line  " Shuutt..Cik Abang Tak Boleh Baca Iklan Ni"
Ko dah tayang kat akhbar yang pembaca semua golongan...boleh letak plak tagline mcm tu...ya allah..apa la nak jadi ni...actually aku ada amik gambar....tp aku sendiri malu nak tepek kat blog aku...dan aku rasa x perlu aku tayang kat sini jugak yg mana mengaibkan model testimonial produk tu...Bienda tu Duta produk tu jugak tp gambar tang kepala dan muka  ker tunjuk...yang ni...mahkota kebanggaan wanita di tayang mcm tu...apa kaum lain ckp bila tgok iklan ni...confirm kena kutuk kaw2 punya...iklan 1 page dan model testimonial bertudung....malu weh....maluuuuuuu.......Mak Jemah maluuuuuuu...


9 comments:

  1. byk dh iklan mcm tu... kt fb pun byk... sy pnh tgur penjual yg jual tu.. last2 sy kna balik... huhu

    ReplyDelete
  2. lepas tu iklan yang atuk2 tu jd model tu. xyah cakap la iklan ape kan suma paham.....malu wehhh, itu pon nak cita. kalo atuk kila, kila pulas telinga dia puas2

    ReplyDelete
  3. ya la kan...
    terperasan jugak, byk iklan cm tu. tak rsa geli ke ++ iklan yg kacip fatimah kot..
    ee gelii...

    ReplyDelete
  4. Apa nak heran, Metro akhbar seks & sampah...Model2 tu sendiri tak tahu malu dan tak takut dosa tayang bentuk breast, dan mereka dah tua bangka faham dosa pahala...So, abaikan aja la..Tu pasal saya tak beli suratkabar

    ReplyDelete
  5. betul tu along...geli bace iklan2 jenis gitu...ade tu kisah dlm kelambu pun cite jugak...adoi laaaa...

    ReplyDelete
  6. NAK TARIK PELANGGAN LETEW..SEMUA SANGGUP BUATKAN..HUHU

    ReplyDelete
  7. seriously x minat dengan iklan2 yang macam ni... hu hu hu...rasa cam ntah hapa2 ntah... malu itu telah dibuang ke mana ntah... maksud saya yang jadi model tu la... uhukss... cop... i better stop before i say it further.. nanti jadi lain pulak... hik hik hik...

    ReplyDelete
  8. lagi satu iklan ketat begetah.. apa mendah ntah laki bini jdi model siap wat memek muka x ley blah...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah