Thursday, February 14, 2013

Follower + Announcement


PENGUMUMAN...PENGUMUMAN...

Members (688More »







Special thanks to semua follower Suriaamanda...

alhamdulillah dah ada 688 orang dah...really appreciate pada semua...tanpa korang sapa la aku kan...banyak suka duka sepanjang aku berblog ni....dari awal masa adik aku jadi penaung sampai aku amik alih...until now x putus2 ada jer yang follow..mak jemah terharu ok...



apaun kat sini aku nak buat announcement...follower ke 1000 blog aku...aku akan bagi special give berupa

WRISLET ALFIO RALDO


Bukan semua tu tau...
seketul untuk salah seorang pemenang sahaja..kaler terpulang pada pemenang tu eh...aci tak?
cantik woi wrislet ni...udah lebih kurang macam Coach jer..nak hadiahkan wrislet Coach Mak Jemah x mampu yer...
so...sapa yang belum follow aku....meh la follow...
yang dah follow...thanks so much...aku akan fikirkan GA yg lain plak nanti untuk korang join...
ok?kita lihat sapa yang kena.......
kbai...

GOOD LUCK













22 comments:

  1. cepat2 wat GA BK xsabau dah nak grab wrislet 2

    ReplyDelete
  2. alaaaaaa.... nak jugak... x aci la macam ni kakak maniss...ekekekeke... nyesal pulak follow awal2...wakakakakaka... (gurau2)

    ReplyDelete
  3. alamak .. akak x tahu akak dah folo lom ! huhuh

    ReplyDelete
  4. laa... x adil la bagi kami yg dah lama follow.. tp x dpt hadiah..yg baru nk follow plak dpt hadiah.. huhuhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang dah lama follow nanti along GA lain...ok?

      Delete
  5. alaa...leh folo kendian takk ....ahakz

    ReplyDelete
  6. Ish... tak ada peluanglah nie.

    ReplyDelete
  7. membalas kunjungan...hehe...PC dah follow sini #689:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. samapi 2 kali follow..kira satu je yer...hehehehe...

      Delete
  8. wah bestnya.....kalau yg dah folo tu folo baliklah Amanda hehe

    ReplyDelete
  9. x pe.. nanti tiba masanya unfollow lepas tu follow balik... so sy la pemenangnya... hahaha...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah