Thursday, February 21, 2013

Budak Suka Berangan

source from FB


Geram lak tgok budak ni pose pegang hp mcm tu...terus teringat si kembar...
si kembar tu memang berangan mcm tu la...amik hp ayah dia..then bawak pi luar..tiru sama macam apa yang kitorang buat...kat umah aku tu line maxis memang susah nak dapat..
kelakar kan...taman peumahan baru line tipon x clear..dalam rumah langsung xde,kalau ada pun certain2 sudut..thats y kalau nak call atau jawab call kena berlari keluar...tu pasal la si kembar tu kalau nampak dia tiru...siap ckp..jap..jap...jap eh...jap...hahahahaha...sweet jer..
tp kalau dah pandai ckp mcm dalam photo tuh..maunya aku ketuk kepala diorang...
amboiiii,....biasa ni kan....


4 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah