Thursday, February 28, 2013

Peserta GA

Aku nak update peserta GA yang sesaje aku buat tu...walau x ramai peserta tp still ada masa lagi kan...

Peserta:

  1. http://deelanordin.blogspot.com/2013/02/ga-sapa-ada-anak-nama-dania-by-suria.html
  2. http://shumie-dz.blogspot.com/2013/02/ga-sapa-ada-anak-nama.html
  3. http://miaduniaku.blogspot.com/2013/02/ga-sapa-ada-anak-nama.html
  4. http://yangbaik-biz.blogspot.com/2013/02/ga-sapa-ada-anak-nama.html
  5. http://dzazue8180.blogspot.com/2013/02/ga-sapa-ada-anak-nama-dania-damia-ainul.html
  6. http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/02/ga-sapa-ada-anak-nama.html
  7. http://mazliza86.blogspot.com/2013/02/ga-sapa-ada-anak-html

Baru 4 peserta...eh mana yang lain2 ni.....kalau sampai tarikh 28 Februari still 5 orang jugak peserta..
nanti aku kena decide la untuk bagi semua peseta ni hadiah...hadiah tgh cari lagi..
even tak seberapa tp ini GA aku yang pertama kan...nak buat GA siap ada sponsor..aku bukan blogger hebat pun...hehehehehe..
special thanks untuk peserta di atas...kepada yang lain2 yang cukup syarat nak join...
still got time...lets join me....


28 February 2013

Today is last day...tepat kul 12 kang GA ni tamat dan aku akan umumkan 3 pemenang Isnin depan..anak dara aku akan buat cabutan undi ye...so..kita lihat siapa yang kena...
nasib baik ada 7 peserta..
Hadiah?

Tempat pertama : Malakoff Pen Drive
Tempat Ke Dua : Penanda Buku
Tempat ketiga: Key Chain 

Isnin nanti aku update pemenang ok?Mak Jemah bz skit ari ni...mood ke laut jugak...so..korang tunggu la entry auto publish aku dah buat 1-2 entry semalam...
kbai...

28 comments:

  1. Baru tau ada GA. Klo sempat nnt saya join yer.

    ReplyDelete
  2. BERTUAH LAH MEREKA SBB NAMA ANAK SAMA DGN ANAK SURIA

    ReplyDelete
  3. he he he... masih belum layak nak masuk kategori ini kakak manissss....

    ReplyDelete
  4. sy x de anak lagi mcm mna nak join sis hahaha

    ReplyDelete
  5. kalau kita ada nama anak mcam tuu sure kita joint ! ;)

    ReplyDelete
  6. Ala... nak join lagu mana... takde sorang dlm family/waghhiiiihhh tu semua... Anyway Good Luck to all yg join ek ;))

    ReplyDelete
  7. insya-Allah lepas nih mesti ramai yang join punyo...;)

    ReplyDelete
  8. Oh ni yg anak nama Dania eh Suria...ada ada cucu sedara..

    ReplyDelete
  9. dah join kak... :)

    http://mazliza86.blogspot.com/2013/02/ga-sapa-ada-anak-nama.html

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah