Friday, February 8, 2013

Featured Blogger - FARAH WAHEDA WAHID


Ni la Adik Manissssss.......dia jugak rajin bermesra2an ngan aku kat dunia blog ni...
belum plan nak jumpa tapi mesra mcm dah kenal bertahun2...
dia la pemilik FARAH'S BUBBLYNOTES
Sorry la adik manis..akak save jer gambar kat google tu...nak save adik maniss punya header akak ko x reti...
Follower aku nak kenal farah????meh kenal meh...aku berani jamin farah very the friendly, 
aku kenal x sampai 2 bulan kot...eh...ke lebih...maklum la mak jemah dah tua...hahahaha....insyaallah satu hari nanti plan nak jumpa kat KL Sentral kan adik manissss?hahahahaha....dah ada ke anak poko bunga kembang 3 bulan tu?larikkkkkk.....
Farah adalah customer SSBC aku...katanya dia setia ngan sabun tu...dah ada banyak perubahan kat kulit muka dan dah mula makan PMC ( dah mula lom), adik manis jadi testimonial eh..dah nampak banyak perubahan nanti leh review...hehehehe...
Ada sapa2 nak kenal ngan adik manisss aku ni....sila klik link aku bagi tu eh...
at least boleh tambah2 kenalan...kan?


auto publish entry

4 comments:

  1. Mmg dia friendly......jom follow dia... :D

    ReplyDelete
  2. erks... ai ke ni? ahaks... pesal terasa cam blushing sangat ni...aiyoo akak manis... jangan ini macam ma... manyak malu ooo...(ihikss...padahal dia dah buat dulu ye tak...saja la geds tew)...

    anyway, thanks kakak maniss sebab wat entry untuk adik...

    cop2... sekali tengok...kakak manis ni ada iras fafau ler.... ada orang cakap x sebelum ni?)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hah? tgok kat ner? fb eh...hihi..jgn citer kat org..malu akak...hahahah...kang kata akak perasan plak..Farah antara yg ke baper ratus ntah ckp mcm tu...

      Delete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah