Wednesday, February 13, 2013

APA KESSSSS....

source from FB

X paham macamana wujudnya gambar mcm ni...jom buat tafsiran secara suka2
adakah mamat ni....
  1. Patah Hati?
  2. Mental Problem
  3. Jiwa Kacau?
  4. Suka2 buat giler..
  5. Gila Glamour?
  6. Memang suka mandi air panas?

Hahahaha...macam2 hal la...aku pun pernah frust jugak ..tp xde la sampai
sanggup siksa diri amik gambar mcm ni..
aduhai...okbai...

19 comments:

  1. hahaha. nadia rasa dia memang suka mandi air panas. water heater rumah dia rosakkkk :P

    ReplyDelete
  2. hmm...apa lah yang cuba dibuktikan mamat tuh yer...

    ReplyDelete
  3. ala baru letak je kawah tu so tak panas lg haha

    ReplyDelete
  4. amfibia....hahaha tgh panaskan badan la tu

    ReplyDelete
  5. sanggup buat apa sj demi cinta & glamor...hahaha *peace*

    ReplyDelete
  6. x lain x bukan...ini kita namakan mental problem kakak manisss... sorry hari ni lewat singgah...flight delay la kak...ekekekeke...

    ReplyDelete
  7. Omak aiii....tebiat ke apa ni....

    ReplyDelete
  8. dia tgh merebus telur..oppsssss....18sx plk GF..hehehehe

    ReplyDelete
  9. sedang memanaskan dirinya...hahaha

    ReplyDelete
  10. cari nahas ni hehehe

    ReplyDelete
  11. macam photo yg dah di edit je...hahaha
    *tak menjawab soalan....kihkih;p

    ReplyDelete
  12. ha..ha.. nak test ilmu kebal kot hehe...
    tapi api tu nampak palsulah!

    ReplyDelete
  13. Api tu gambar edit tu.. hehehe.. ;)
    Kihkihkih.. patutlah tak jumpa kawah den, dio p buek main ghupo eh..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah