Saturday, February 16, 2013

PURE MARINE COLLAGEN NEW STOCK

PEMBERITAHUAN

Salam u olls, kepada yang berminat nak beli PMC ni stok baru dh sampai hari ni,
Boleh tahan banyak dan dah ada jugak yang booked.
Now kat tangan ada lagi 12 packet jer...cepat..cepat...sapa cepat dia dapat...
harga seperti kat bawah..no more free postage yer..
Urusan pengeposan setiap Rabu &Sabtu shj..



Korang Berminat nak cuba?

RM26(100gram) + postage RM6 Semenanjung / RM8 Sabah or Sarawak
email aku

suriaamanda@yahoo.com

segala urusan/pertanyaan adalah melalui email..aku x berurusan melalui telephone/ whatsaap/sms/gtalk..harap maklum.

6 comments:

  1. ada oder di online hari tu, tempat blog juga..ok jg produk ni..

    ReplyDelete
  2. vah vah vah...dah ada stock baru... menarik tertarik dan akak memang da bomb nih... cop satu packet...wakakakaka... tapi tunggu salary time... :P...

    ReplyDelete
    Replies
    1. okey..bereh...akak dah reserved untuk adik manis satu..

      Delete
  3. Replies
    1. Collagen rumpai laut yang sedang hangat skrg..

      Delete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah