Thursday, February 28, 2013

TownHall HQ Malakoff

Semua company x kira besar ke kecik ke mesti ada townhall, ataupun perjumpaan 3 bulan sekali ngan semua staff, kat Malakoff ni setahun 5-6 kali ada...ikutkan x suka nak pi..tp harus pi sebab nak tau jugak perkembangan syarikat, untung ke rugi..bonus banyak mana kan....well semalam dah ada first townhall for HQ, mcm2 la di perbincangkan dan diterangkan oleh CEO...

Nampak sikit..sebenarnya ramai..
CEO sedang memberikan taklimat
Khusyuk semua dengar...

Mission


Cukup la...x reti aku nak terangkan mcm mana...apa pun..semoga Malakoff terus unggul menjadi Independent Power Provider terbersar di Malaysia...
Kita tunggu March for next Bonus....semoga memberangsangkan...Amin....

8 comments:

  1. Morning Suria :)
    wahh x sabar nak dpt bonus ye.. =)

    ReplyDelete
  2. okla tu.. Company MQ biasanya setahun sekali je.. tu pun malas nak gi.. tanya kwn2 je.. hehehe...

    ReplyDelete
  3. wah klu ade bonus tu mmg bestlah !

    ReplyDelete
  4. Wow....tunggu bonus yek....saya pun debar2 tunggu bln april ni......hehe

    ReplyDelete
  5. ofis aku pulak, dua bulan sekali ada perjumpaan...
    malas jugak nak pegi, tapi dah terpaksa, diwajibkan kekdahnya...huhu...

    ReplyDelete
  6. bonus? march? eh..samalah..hihihi..tp kami cuma manager level ke atas je kena pi townhall..

    insyaallah kalau dpt tiket murah dee nak ke bali lagi..nti apa2 dee inform ok..

    ReplyDelete
  7. nak sikit bonus.... hehehe
    kite org kat sini kan..anak ikan je.. di picit2 je bila nak bg bonus.. seday.. :( ...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah