Friday, February 22, 2013

Reward For Myself


Salam u olls,
Just nak sharing....bukan nak berlagak..bukan nak menunjuk..cuma aku nak kongsi kat sini untuk kenangan nanti..yesza..dah beli Galaxy Note II, alhamdulillah apa yang diidam dah ada kat tangan...reward for myself untuk tahun ni...alhamdulillah...

 i'm choosing the grey colour
 dapat sekali ngan bag tuh..cantik..sedondon ngan baby red
x sabar nak guna...

Nak transfer sim card kena tukar simcard sekarang to Micro simcard, Ahad ni baru nak tukar..
sebabnya Line aku guna sekarang atas nama cik abg...so..cik abg jer boleh tukarkan simcard tu...now cik abg tgh ada teambuilding kat Perak...so Ahad nanti je lepas pi amik BRIM baru aku pi tukar simcard..
handphone sekarang nak buat apa?
of course la anak dara aku tu dah chop awal2...aku memang nak bagi kat dia pun dengan syarat
belajar rajin2 and promise jangan bawak pi sekolah...
Lebar jer senyum dia...actually yang sekarang aku guna Samsung Galaxy Y, itu yang dia nak sangat tu...


25 comments:

  1. wow... kalau pakai Note 2 p ambk BRIM nnti ade jer org2 blakang dok ngumpat... wakaka...

    ReplyDelete
  2. waaaah...best nye
    untung nyer dia...

    ReplyDelete
  3. wah..best!!
    saya pun teringin nk note2..hehe

    ReplyDelete
  4. Kakcik belum mampu memilikinya...

    ReplyDelete
  5. jeles wokeh.. hadiah terbaik untuk tahun ni ek.... memang best phone ni... masa review hari tu dah giler dah... suker yang amat

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai Cik Lily jgn la jeles...alhamdulillah utk tahun ni...

      Delete
  6. wow leh selalu update blog.hehehe.best2

    ReplyDelete
  7. Waahh reward utk diri sendiri..baguslaa tuh.. senang nak bertenet dimana2 aje..kan.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. senang kak...senang berurusan ngan customer nanti..

      Delete
  8. saya pun nak reward diri lah...hahahaha..

    ReplyDelete
  9. bestnya...
    lepas ni boleh lah rajin2 instagram.. oppssssss

    ReplyDelete
  10. amboi seronoklah ye

    ReplyDelete
  11. wah bestnya tahniah!sy mmg tgh kumpul duit gaji nk beli note 2 sbb dh lm x tkr hp.nk tkr pun sbb sng nk b/walking n lukis doodle ^^

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah