Monday, February 4, 2013

PEMBERITAHUAN STOK SSBC & PURE MARINE COLLAGEN..

Salam buat semua customer aku....

Just to inform you all, stok Sabun Susu Beras Collagen aku stok dah habis...next week baru ada stok baru masuk...kalau cepat masuk cepat aku iklankan kat sini....
Stok Pure Marine Collagen ada 3 packet lagi....

1 packet RM26
2 packet RM50
3 Packet RM75

Postage Free utk penghabisan stok ni...

Stok baru masuk next week jugak...aku dah decide utk buat urusan pengeposan setiap Sabtu sebabnya aku xde masa nak pi pejabat pos...sabtu jer free

Sapa nak cepat...email aku suriaamanda@yahoo.com.

3 packet jer lagi tau....


JUST TO SHARE/GENTLE REMINDER
kepada semua customer aku yang dah beli PMC, dah masak dan dah start makan...make sure korang sejukkan pmc tu dalam beberapa bekas dan dah betul2 sejuk baru masukkan dalam peti ais bahagian bawah ye....bukan bahagian sejuk beku di atas...sebabnya...pmc tu akan rosak...memang harus letak bahagian bawah yang sejuk....sayang la kalau dah rosak kan...sepeket PMC tu utk kegunaan sebulan tu...

5 comments:

  1. wah....masyuk ko nok...

    Alhamdulillah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..baru2 nak belajar meniaga la nok...

      Delete
  2. moga terus maju jaya ye

    ReplyDelete
  3. wah masyuk nih...boleh belanja nanti...:)

    * pasal FM tuh, ekau kono komen sehingga tersenarai top 10 baru dapek tau...:)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah