Thursday, April 9, 2015

Jom Shopping at Sophie Paris Malaysia

Hi korang..dalam pada kita tgh hangat dengan isu GST ni...aku nak inform yang Sophie Paris masih mengekalkan harga barangan pada harga yang sama walau sebelum atau selepas GST ...jangan ragu2 kalau nak shopping barangan Sophie Paris...mmg xde gst cuma akan dikenakan postage nengikut barangan yg akan diposkan...nak jimat bokeh je COD tp area KL sentral sahaja..punya lama aku xde masa nk pi amik katalog...bukan jauh pun...kat Bangsar je cuma xde masa sebab sibuk dengan kerja...sekarang dah slow skit so boleh la start semula...


Sophie Paris mengalu2kan korang untuk shopping tanpa GST...


Katalog baru volume 27


Beli 3 katalog dapat free pouch bag

So...jom kita tgok apa yg murah kat Sophie Paris ni...sebenarnya banyak je handbag cantik2 cuma aku akan up satu2 nanti...aku letak yg murah dan within korang punya budget dulu ok...beli untuk kegunaan sendiri boleh...nak bagi adik ke nak bagi anak pun boleh...jom tgok...


Bag Evonba Pink & Bag Evonna Navy..simple and nice nylon microfibre tote bag With Eiffel
Print details
1 Main zipper closure
1 Inner Zipper
Size : 44 x 14 x 33 cm

Price ~ RM40 WM / RM44 EM
Postage RM6 


Bag Briza Tosca , Bag Briza Orange , Bag Briza Navy
Nylon Microfibre Sling Bag with long strap
Available In 3 different colours
1 main zippet closure
1 inner zipper
1 mobile pocket inside
Size : 25 x 5x 19cm
Price : RM30 WM RM 33 EM
Postage : RM6



Watch Brinna
Sweets Colour watch 1 set 3 straps

Price : RM60 WM RM66 EM

Postage:  RM8



Kalau korang nak beli boleh order sekarang...subject to availability of product as for now masih ada stock..
Cepat dapatkan sebelum kehabisan..

Email me at Suriaamanda@yahoo.com
Boleh pm kat fb
Boleh je tanya kat ruangan komen
Sapa ada no tipon aku boleh wassap




11 comments:

  1. wahhh harga sebelum dan selepas gst sama...

    ReplyDelete
  2. comel jer jam tu.. hai kak.. lama nya tak datang sini... kak sihat ke... ^_^

    ReplyDelete
  3. Cantik jam tu...nak..nak...tapi kalau ada warna hitam...lagi Fida suka...Ganas sikit..hehehe

    ReplyDelete
  4. wah, bagusnya..wana dah banyak dengar pasal sophie paris ni..beg-beg pun cantik dan murah tu kak..

    ReplyDelete
  5. comel .. suka warna pink tu hehehhe

    ReplyDelete
  6. yg beg first dan second tu cantik.. :D

    ReplyDelete
  7. kak, yang fiza order dulu still xde stock ye?

    ReplyDelete
  8. Comel beg tu. Selalu tengok katalog ja, belum terpikir lagi nak beli.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah