Saturday, April 11, 2015

Mat Saleh La Sangattttt.......

Assalamualaikum. ...selamat pagi....
Haaaa..dh sarapan ke korang? Aku ni rajin sgt nak buat sarapan complete...nak masak air panas pun malas...goreng mee je pas tu minum juice Pulpy Tropical mixed fruit...cepat digest skit....mls nk minum air panas...sebenarnya xde teh xde kopi....macam2 la khennn.....


Ermmm sedap....eh ternampak telur goreng


Ni la sarapan aku pg ni....


Tak balik Seremban ke? Petang skit sbb ada budak baru nak masuk bilik kecik...so settlekan rumah dulu baru aku balik Seremban..Dania pun sekolah...ada  poem competition katanya...gud luck kakak..x sangka kakak wakil sekolah...depan mama xde pun practice...malu la tu...mana dulu pun rajin masuk macam2 pertandingan....im proud of you my dear ..ada gak ngikut bakat mama...eh..eh....
Aku happy skit ni sbb dh ada penyewa...cuma penyewa bilik besar tu plak x balik2
Jangan cabut jugak dh la.....pening aku masalah orang ni...penat dah nak pikul...kalau dah macam ni je aku plak yang blah nanti...


8 comments:

  1. Minum jus pagi2 pun bagus untuk perut kan Kak..

    ReplyDelete
  2. saya kalau makan mee goreng atau bihun goreng, memang kena ada telur mata tu heheheh

    ReplyDelete
  3. mee goreng makan dengan telur mata memang best.. sesekali jadi minah saleh ski.. hehehe..

    ReplyDelete
  4. mat saleh campur tekak melayu ni..pun boleh

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah