Wednesday, April 29, 2015

A&W Root Beer..The Best Ever!!!


Sapa suka root beer A&W meh give me Five sket ha...leh gang ngan aku...yang ada dalam botol tu x sedap sebab xde float kan???best giler la...terus terasa2 kat tekak ni....haih dah macam mengidam dah....kalau mengidam ni x tau la...memang kena la cari kan....tp perasaan mengidam tu xde la kot...giler nak ngidam mendanya....hahahaha...how i wish i can feel the moment again....Nostalgia kan Root Beer ni....macam lama sangat dah xde promosi A&W ni....macam tenggelam timbul je...outlet pun dah jarang nampak...yang ada kat area PJ berdepan ngan Amcorp Mall tu pun macam dah tutup dah kan....ntah dah lama plak x terjah...aku dulu selalu pi Sophie nyer HQ kat situ...sejak diorang dah pindah Bangsar ni dah xde dah terjah...kalau x boleh je pandang2 jeling2...mana aku nak cari Root Beer ni...nak yang kat A&W Restaurant jugak....

Ada sapa2 boleh bagi info..area KL la...jgn la korang suggest area yang aku nak kena beli tiket pi sana...kan....yg area KL je dah cukup dah....hehehehe...

See ya!!!


21 comments:

  1. sedapnyaaa minum musim panas ni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan disebut musim panas...musim sejuk pun tetap sedap...

      Delete
  2. kat jalan tar dgn kat wangsa walk ade a&w

    ReplyDelete
  3. Sedapnye.... Slurrppppp

    Bonde senyum riang #exchangefeedgroup

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai bonde...memang sedap kan root beer

      Delete
  4. fav ni a&w float..aritu ada romo rm1 je tau...xbyk outlet dh a& w..dlu ada kt jusco setiawangsa dh tutup..nasibaik dkt jugak ngan wangsa walk...jln tar pn ada

    ReplyDelete
  5. Petronas Alam Damai, Cheras pun ada A&W.

    ReplyDelete
  6. Byk dah tutup la ..dulu dekat Cheras ada satu ni..tapi tutup..dekat Kota Bharu pun selalu p..tapi lepas dah kawin ..Dia dah tutup jugak...suka minum air dia dengan ais cream..sedap sgt.

    ReplyDelete
  7. Dkt petronas berdekatan hospital tropicana centre kota damansara ada.

    ReplyDelete
  8. wangsa walk ade kak..sep skit lah..falsya pun suke..kalau setiap kali gie mesti beli yg sebotol..air kat a7w xsmp mcm dlm tin ngan botol kan kak..

    ReplyDelete
  9. lamanya xminum rootbeer float.:)

    ReplyDelete
  10. ha'ah sedap root beer ni... memang suka..!! kalau order nak yg gelas besar... hahahahaha... lepas tu tersandar kekenyangan... :p

    *gi jalan TAR la kak SA.. sambil2 shopping kat jalan TAR tu leh singgah A&W... hihihiii...*

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. saya dah terliur tapi tak tahu kat mana nak cari

      Delete
  12. sedapnya.. dah tak banyak outletnya sekarang..

    ReplyDelete
  13. ala kak..kan dah teringin nak minum ni..dah lama betul tak minum root beer A&W ni =__='

    ReplyDelete
  14. dah lama x minum..memang sedap..rindu pula nak minum..huhu..

    ReplyDelete
  15. Salam, hahahaha mmg nostalgia lah rootbear float ni..rindunyaaaaa zaman dulu2..hari tu pegi A&W, order air ni, sekali dpt yg large punya besar gedabak..gigih ngabiskan T_T

    ReplyDelete
  16. Bukan yang kat PJ tu masih ada lagi ke..?

    ReplyDelete
  17. kalau di penang memang frust la...A&W disini dah tutup entah tak tahu kat mana lagi....

    ReplyDelete
  18. sedangkan root beer memang best

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah