Friday, April 10, 2015

Org Negeri Lain Jangan Marah aaaaa....


Gelak aku baca quotes kat atas ni...tak tau la tang mana yang manis...pada aku mana2 pun sama jugak....ada je manisnya....

So orang dari negeri2 lain jangan marah ye...aku terjumpa quotes ni saje je nak share kat sini...kang ada plak kata aku ni perasan lebey..

Korang pun apa kurangnya..semua manis2...jangan kencing manis sudah...


15 comments:

  1. Ahahahaaa...tak pe tak pe bagi chance...:)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Wajah Negeri 9 macam mana yer kak ..hehehe

      Delete
  3. haha..ada juga quotes macam tu..hahah..semua tempat pun ada jodoh yang manis..^_^

    ReplyDelete
  4. hahahahhaha! org Malaysia smua manis manis

    ReplyDelete
  5. kat kedah pun ada quotes macam ni..hahaha..

    ReplyDelete
  6. ada banyak lagi quotes lagi macam ni rasanya..ikut negeri memasing gitu :)

    ReplyDelete
  7. hahaha...kedah pun ada jugak quote gini

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah