Sunday, April 12, 2015

Qhaira's 1 Year Birthday Celebration...

Birthday dah basi dah...hehehe...sorry Qhaira sebab mama sibuk so x dapat nak up citer ni cepat...nak buat photoshoot untuk kakak Dania pun x sempat buat lagi..ada je hal mama nak kena settle....kakak Dania sekarang pun dah besar...dah anak dara...kalau jalan ngan mama kat mana2 sure orang x percaya Dania anak mama...

Jom tengok gambar birthday Qhaira...actually gambar beribu...tp amik mana yang dan je...xde la nak share semua..dah la malas....


sweet dua2nya kan....comel Qhaira sanje mama ni...


masa ni dia macam moody dan malu sebab dia tau birthday dia...bila nyanyi je lagu happy birthday dia tertunduk2 malu...pas tu macam pelik


Antara makanan yang ada yang sempat kami masak....jamuan pun secara spontan je...tau2 atuk dah call orang ...kelam kabut mencari bahan nak masak...sib baik buat malam...


party pack untuk tetamu...


antara hadiah birthday Qhaira


Yang jadi x sabar nak tiup lilin si kakak kembar....tgok la tu....birthday orang dah jadi birthday dia...


Qhaira kepelikkan...hehehehe.....over excited si kembar...


tembak confetti...terkejut masing2...hehehehehe tgok Aressa menyorok Adeliya tutup telinga


Seronok Qhaira walau dia x tau apa pun...hehehe...maklumla kecik lagi....


Qhaira masih dalam emosi pelik....pelik tgok kakak Adeliya...


hey Qhaira......muka macam xde perasaan kenapa....


dalam pada tu makan kek bertambah2...kek mahal la plak kan....


mana x debab....


Alhamdulillah berjaya jugak update kisah birthday Qhaira ni...nanti nak update Jakarta nyer citer lagi...aduhai banyaknya yang tertangguh.....x per kot aku selang seli...kang semua aku up korang boring plak kan...

Tunggu eh......lepas ni tgok Qhaira nyer hadiah plak....

21 comments:

  1. happy belated birthday adik Qhaira!!

    ReplyDelete
  2. Wah..besarnya kek qhaira..hehe..nampak comel! Happy belated birthday qhaira yang sweet..jadi anak yang baik, pintar dan solehah ya..amin

    ReplyDelete
  3. Walaupun persediaann kelam kabut, banyak juga menu tu..erm, lapar tengok aysm goreng ..;D

    ReplyDelete
  4. Hepy besday Qhaira...comel...tembam..

    ReplyDelete
  5. Hepy Bezday Qhaira... Tulah tengok kek bukan main besar dan cantik lagi....kalah empunya kek hihi

    ReplyDelete
  6. happy birthday dear little qhaira. be a gud girl okay. n may ALLAH bless you always.

    ReplyDelete
  7. hehehe besday girl mcm blur blur je ni >_< happy besday girl semoga terus membesar sihat dan ceria ;)

    ReplyDelete
  8. Comel nye! kek pun sedap. Happy Birthday budak comel :)

    ReplyDelete
  9. Salam. hee besday meriahnya ;p

    ReplyDelete
  10. happy belated besday qhaira... comelnya dia :)

    ReplyDelete
  11. happy belated besday qhaira... comelnya dia :)

    ReplyDelete
  12. bertuah nyer qhaira, ramai meraikan dia...
    happy birthday qhaira :)

    ReplyDelete
  13. oooouch pipi Qhaira tu mahalnyeee hehe.. happy belated bday.. sihat selalu n jadi anak solehah yeee..

    ReplyDelete
  14. happy belated birthday qhaira.. :) semoga membesar menjadi anak yg solehah..

    ReplyDelete
  15. happy belated birthday Qhaira..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah