Friday, April 17, 2015

Review The Face Supreme Whitening Gel Serum Day & Night By Citra Mulia

Hi korang...korang yang follow aku awal2 memang tau la masalah yang sering aku utarakan kat sini....masalah kulit muka berjerawat kan..sekarang dah takde masalah sebabnya dah jumpa product yang betul2 buat aku jatuh cinta...betul2 dah menyelamatkan kulit muka aku dari berterusan di landa masalah Jerawat dan berminyak....

Alhamdulillah kini aku dah mampu berpuas hati dan dah mampu tersenyum....terima kasih Citra Mulia kerana memperkenalkan aku dengan salah satu product mereka....kini aku berasa sangat yakin untuk kemana2 sahaja sebab kulit muka sudah kembali pulih...jerawat sudah semakin hilang setelah ahanya 2 bulan lebih consume Serum ini...dan yang penting tiada rasa rendah diri dan malu berdepan dengan orang ramai lagi....


korang yang menghadapi masalah kulit muka eloklah cuba product ni....aku pun dah jadi rakan niaga Citra Mulia...dan dah ada yang turut beli Serum ni...so kalau ada antara korang yang berminat nak mencuba product ni boleh la hubungi aku untuk keterangan lanjut...product ni sesuai untuk semua jenis kulit dan sangat2 ringan di muka...kulit korang akan kembali lembut setelah beberapa hari menggunakannya....kesan boleh dilihat diawal seminggu pengambilan...

Jom kita baca details tentang The Face Supreme Whitening Gel Serum ni...

Serum untuk menjadikan kulit cerah dan bersih dan juga sebagai anti penuaan, menghilangkan kerut di wajah, serta melembabkan, melicinkan, dan memutihkan kulit. Dengan formula khusus yang cepat menghilangkan melasma, flek-flek hitam, dan memutihkan kulit wajah, kandungan vitamin B5 mengaktifkan sel-sel kulit yang baru juga berfungsi sebagai antioksidant untuk mencegah radikal bebas yang merosakkan kulit. Mencegah sel pigmen sehingga kulit lebih cerah, dengan tambahan pelembab aktif yang dapat menjana semula kulit sehingga terhindar dari keriput atau penuaan.

Fungsi Gel Serum:

Mengurangkan bekas-bekas jerawat
Memutihkan kulit wajah
Menghilangkan flek hitam
Mencerahkan warna kulit
Meratakan warna kulit
Mengecilkan liang wajah
Menghaluskan dan mengenyalkan kulit

Cara penggunaan:

Bersihkan muka anda.
Sapukan sedikit serum dan leburkan dalam tapak anda
Menyampaikan lapisan nipis serum cair di bahagian muka anda dan tekan, urut sehingga diserap sepenuhnya.
Gunakan setiap hari waktu pagi dan malam, dan akan mendapat kesannya selepas penggunaan 7 hari.

Berminat nak mencuba?

Harga :

The Face Supreme Whitening Gel Serum Day  > RM55

The Face Supreme Whitening Gel Serum Night > RM55

Kedua2 product ini tiada kos penghantaran dikenakan ye.....korang berminat boleh hubungi aku di 

suriaamanda@yahoo.com / PM di Facebook untuk dapatka no HP / Siapa yang ada no HP boleh direct wassap..

Jom order dengan aku jom...

Jom sama2 cantik...jom sama2 flawless...

Takkan nak kulit muka nampak kusam dan tua sebelum usia kan???

Lain2 product korang boleh check website diorang  http://www.citramulia.com.my/ 

12 comments:

  1. psstt: Nanti kita PM awak.. but not this week.. hehehe.. ;)

    ReplyDelete
  2. cantiklah amanda mmg bagus produk ni, tapi orang muda oklah kan..

    ReplyDelete
  3. akak memang nampak cantik dan kulit nampak bercahaya..

    ReplyDelete
  4. kulit muka akak nampak cantik dan bercahaya..

    ReplyDelete
  5. nampak cantik la akak.. glowing je muka kaka SA.. :)

    ReplyDelete
  6. nampak makin berseri laa kulit SA..

    ReplyDelete
  7. cantik dan bertambah flawless kulit akak :)

    ReplyDelete
  8. Ini bisa pakek minimal umur berapa ?

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah