Saturday, April 4, 2015

Masa Dah Tiba..Rujukan Kami...


Hari berganti hari masa pun dah nak dekat tiba..  majlis adik aku August nanti...so kami dh start membuat persediaan....da booking andaman...dah booking khemah dah booking set bilik tido..next week maybe nk pi tempah curtain plak....tema? Dah ada tp x boleh reveal lg.....aku tgh cari kain yg sesuai ikut tema.....

Aku yakin korang yg nak buat majlis pun ikut rujukan kan...kami adik beradik selesa buat sendiri...semua rujuk majalah pengantin...

Psttt...aku pun dh siap sedia hantaran skit skit utk majlis aku.   Hihihi.....
Nanti xde la terasa sgt duit mengalir...

Sekarang ni semuakan mahal...

14 comments:

  1. haah...penangan GST punya kisah :p

    ReplyDelete
  2. Buat persediaan awal tak kelam-kabut saat-saat akhir..

    ReplyDelete
  3. mcm saye nk kawen dlu mcm gni gak kak..
    hantaran mmg siapkan awl2.. kalo x duit mcm air je mengalir..
    dpt gaji tiap2 bulan msti beli satu brng.. hihi

    semoga diprmudahkan segalanya..

    ReplyDelete
  4. erm...baik buat persediaan awal..:)

    ReplyDelete
  5. semoga dipermudahkan semua urusan akak nanti ^^

    ReplyDelete
  6. buat persediaan sendiri ni mcm sweet je kan SA, boleh bonding adik beradik.. nak nak among sisters kan... alaaaa rindunya zaman kawin heheheh...

    ReplyDelete
  7. semoga dipermudahkan segala urusan kak SA.. :)

    ReplyDelete
  8. Semoga dipermudahkan yer akak...:)

    ReplyDelete
  9. moga dipermudahkan SA..bestnya nak tawen..hehehe

    ReplyDelete
  10. Salam, hahhaa sy pun beli jugak mag camni konon buat rujukan,lepas tu masa buat dah terus main buat sendiri je, haha..mag tu untuk cuci2 mata je..haha

    ReplyDelete
  11. betul tu SA
    mulakan dari awal, taklah terasa banyak sangat duit yang keluar nanti

    ReplyDelete
  12. bila buat rujukan macam tu lebih memudahkan kerja nak cari ilham kan kak.. :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah