Wednesday, April 1, 2015

Dove Sessi Pemanjaan Diri di La'Mode Coiffure Mid Valley

Sabtu lepas dapat jemputan dari Dove Malaysia untuk sessi Pemanjaan Diri Bersama Dove. Kebetulan memang diorang sedang mempromosikan product Dove Hairfall Rescue...seronok x terkata dapat memanjakan diri lagi..kami di beri makeover rambut dan wajah serta manicure dan pedicure...giler kot kalau reject jemputan macam ni....terasa bagaikan puteri kot..
Dengan warna tema yang ditetapkan iaitu Putih dan Biru...gigih aku yang baru baik demam pergi jugak....

Jom tengok gambar.....


Salon La'Mode Coiffure Mid Valley..


ehem...aku sempat bergambar kat depan ni...baju ikut tema kan?hehehe....adik2 blogger cakap aku dah kurus giler....ahaks...


suasana kat dalam Salon


Registration kaunter...memang suka tgok hiasan dalaman salon ni...putih bersih dan ada biru skit...


ruang pameran untuk barangan Dove


cantiknya rambut diorang....Selamat Datang....


ini la product Dove Hairfall Rescue....


sememangnya aku selesa dengan priduct Dove ni....



aih...nama aku dah jadi terbalik sebab guna kamera depan handphone...lantak di situ


muka aku sebelum di tatarias dan dimake over rambut..

Sebenarnya aku takjangka ada aktiviti tambahan selain dari makeover dan sesi pemanjaan diri ni...rupa2nya ada shoot iklan testimonials....ok la..mmg xde la nak terdetik di firkiran yang ada shooting interview depan kamera godang...ada photo shoot jugak kat dalam tu....alamak...aku dah lama tinggalkan bidang ni....oh ok...xper...cool kena cool....mua2 agak gugup tapi bila dah dapat mood terus aku jadi ok....itu aku up kat entry satu lagi...memang penat...memang letih tapi sangat2 berbaloi....

jumpa di entry setelah di make over...

13 comments:

  1. gigih baca sampai bawah tau tak, nak tengok gambar make over tu lagi sekali...ahaks...

    ReplyDelete
  2. Wahhh ! Bestnyaaa. Patutlah santek je , ada shoot testimonial. :D

    ReplyDelete
  3. ok tak sabo nk negok akak ... heheh tahniah bkn senang nk dpt peluang ni ....


    tak sabo nk tgk kat dlm tv

    ReplyDelete
  4. seronok la kan kak..x semua orang dapat pengalaman macam ni..

    ReplyDelete
  5. best kot dapat peluang make over.yang penting mesti cantik!

    ReplyDelete
  6. Hehehe.. kita baca yang depan baru yang ini..
    Kurus weh.. jeles ai.. hehehe.. xpe.. nanti turn ai tapi takleh kurus sgt.. Tak sedap dipeluk.. hahaha..

    ReplyDelete
  7. nak cuba jugak la dove ni... tak pernah try lagi

    ReplyDelete
  8. bestnyaa...tak pernah guna produk dove ni..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah