Wednesday, April 29, 2015

Inovasi Menu Baru KFC Tapi Yang Lama Menjadi Pilihan...

Aku tau korang dah makan tengahari tadi....aku tau korang pun dah sedia maklum memang KFC Malaysia memang tidak pernah jemu memikat selera pelanggannya dengan pelbagai menu setiap masa seperti inovasi hidangan baru mereka ini iaitu  Garlic Crunch dan Butter Garluc Cruch....
Sayangnya aku tak pergi pun review atau launch...ye la aku ni sapa nak dapat jemputan...beruntung mana2 blogger yang berpeluang pergi majlis pelancaran menu baru KFC yang lepas...sebelum tengok wayang ari tuh...aku dinner jap kat KFC...cuma aku x amik la menu baru...aku masih setia dengan Hot &Spicy....eleh...feeling konon2 hot la tu...chisskekkk kan....ahaks....

Jom tgok paras rupa menu baru...macam dalam gambo tu eh....x order yg baru so aku x leh nak rekemen kat korang...next time aku cuba aku review eh...


Menu baru dengan pakej yg ditawarkan...


Usah mentamak...sila amik snack plate sajork....kang amik dinner plate x abih plak....


Cheesy wedges yg menjadi po...jaaaaa.....annnnnn hatiku.!!!...


Part ayam mmg kena amik either drumstick or thigh or chicken wing...part lain x suka....


Air yg di pilih...pepsi ke coke erk....arh lantak di situ...Mango x fresh dari kotak...huhu....


Sesekali makan KFC mmg heaven....kenyang sampai pagi...x leh mkn selalu nanti gomok...
Well....kena plak ngan tagline... SEHINGGA MENJILAT JARI...atau...FINGER LICKIN' GOOD..

Korang.....kini KFC menawarkan hidangan kombo value treats yg mengandungi seketul ayam goreng, sepinggan nasi dan minuman berkarbonat dengan harga RM6.95....ermmm menarik....mmg sgt2 berpatutan....

Apa lg...jom terjah KFC !!!!


21 comments:

  1. kfc kat kedah ni tak sedap.. bila ke ipoh, kfc disana sedap sedap huwaaaa tension je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laaa...x sama erk....mcm mn jd mcm tu erk...

      Delete
    2. memang ada sesetengah kfc macam tu tak pasti mengapa

      Delete
  2. oooo you are a blogger to get invitation...why not? oh kakak, hot n spicy tetap dihatiku....

    ReplyDelete
  3. kfc my fav.. nyum,nyum...,mmg terbaiklah

    ReplyDelete
  4. selalu yang lama sedap.. yang dia perkenalkan menu baru susah nak memenuhi selera..

    ReplyDelete
  5. saya baru tau, ada yg baru rupanya......tak tau pon..lg ketinggalan ketaapi...hiksssssssssss

    ReplyDelete
  6. kfc...yummy!!! kalo blik keja lmbat n xtau nk mkn apa mst sngah kfc bli n same jga.. cheesy wedgess pooojaaaan hatiku... ^_^

    ReplyDelete
  7. Apa yang along prasan.. xsmua cheezy wedges KFC rasanya sama... ada stgh tu terkeraslah, cheezy nya x cair lah... Ayam pun ada jugak..sesetengahnya dimasak semula.. benci kadang2...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. cheezy wedges memang sedap along

      Delete
    2. ahhh rasa nak beli cheezy wedges pulak

      Delete
  8. selalu memang beli snack plate je dengan cheesy wedges tu..nak try jugaklah menu baru tu

    ReplyDelete
  9. wana pun dah try makan butter garlic ni..sedap sangat..suka..suka..suka.. :)

    ReplyDelete
  10. Pun belum dapat cuba lagi..
    lately too buzy..

    ReplyDelete
  11. da lama x pergi KFC .. dari #EFG ..

    ReplyDelete
  12. Salam, aaaaaa saye pun dh mengidam nak try menu kfc tuuuu tp xpegi2 lagi haa~~ sedapnyeee!! cuti nt kena pegi try ni..nyum2

    ReplyDelete
  13. memang pun..sebulan 2,3 kali boleh la..hari2 mau berdempol2 lemak..eklekkeek

    ReplyDelete
  14. wah...kathy pun layan snack plate jer kalau g kfc,yang ni belum try lagi..

    ReplyDelete
  15. kfc memang best! saya suka juga makan KFC... itu kan fevret student. hehehe lagi2 time nak exam. penuh satu KFC and MCD dengan student ja..

    ehem2, akak siapa sampai x dapat invitation ye :P tup2 dapat lak.. rezeki

    ReplyDelete
  16. kfc biasa digemari leh student dan saya hehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah