Wednesday, April 22, 2015

Menu Bikin Panas Muar VS Seremban...

Last week mcm pesta lawan2 tayang lauk...ada gak lauk dari Penang...adik aku tayang..tp aku terdelete plak....makanya just guna gambar dari Muar ngan Seremban je la..ahaks...
Mengada kan...

Jom kita tgok menu dari Muar dulu....


Kangkung goreng belacan


Sambal Udang galah campur petai....


Menu Seremban


Kangkung goreng Ikan masin


Burung puyuh goreng berlada....



Mana satu idaman kalbu???

Jawab jgn x jawab...yg penting semua tu mmg menu bikin panas...
Hahaha......
Kenapa?
Sbb yg mkn kitorang...yg tgok plak korang...
Bikin panas la kan....jgn maraaaa.......nanti kena jual....


23 comments:

  1. aa nangis arr dah ar tak makan lagi nie..

    ReplyDelete
  2. scroll laju2 xnak tgk..nnt tergugat iman..falsya pose arinie..ahahahhahaa

    ReplyDelete
  3. Menu Muo laa lagi mengancam! :)

    ReplyDelete
  4. kangkung goreng belacan tu nampak sedap

    ReplyDelete
  5. sambal udang campur petai..yummy..:)

    ReplyDelete
  6. opkos laa sambal udg galah campur petai.. uishh dpt mkn hari2 pon tak paa ni kak..:p

    ReplyDelete
  7. Memang terbaiklah.. tapi sib baik masa layan entry ai baru lepas makan.. jadi takdelah terasa teringin sangat.. hehehe..

    ReplyDelete
  8. tak pernah makan burung puyuh goreng berlada lagi...

    ReplyDelete
  9. Burung puyuh tu memikat qalbu.

    ReplyDelete
  10. ya..memang bikin panas nie..orang makan ..kita cuma imaginasi sahaja.

    ReplyDelete
  11. yg lauk muar tu memang febret. tapi alise tak makan petai.. tu jek..

    ReplyDelete
  12. semua menu sedap..yg paling tak tahan ni tengok sambal udang galah dengan petai..aauumm auuumm

    ReplyDelete
  13. Salam, semuaanyaaaaa sedap tp yg paling win yg first...kangkung goreng belacan... (n_n)

    ReplyDelete
  14. haha..memang bikin panas ni tengok kak..terliur!!!huhu.. ;)

    ReplyDelete
  15. wana suka kangkung goreng belacan dan my fav.. ^_^

    ReplyDelete
  16. Menu yang menjadi kegemaran semua!!! Makan dengan nasi panas memang ummppphhhh!!!

    ReplyDelete
  17. dasar cahayacinta.com

    saya sekarang gemar pula cari menu daging huhu..alahai..

    rajin mama ni masak kat dapur..save budget tau

    http://cahayacinta.com/2015/04/21/komisyen-jahit-baju-kurung-tradisional-dan-jubah-princess-cut-mengandung-menyusu/

    ReplyDelete
  18. kangkung dah sama dah..kira win win la ni sebab muar memang banyak udang dan pilah kira area seremban memang banyak puyuh..hehe..yang penting dua dua memang sedap!

    ReplyDelete
  19. Saya undi sambal udang galah dengan petai tu. My peberet

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah