Thursday, April 16, 2015

Cerita Ceriti Sabtu Ahad...

Apa nak jadi ni Suriaamanda...citer Sabtu Ahad update hari ni...ni la nasib aku korang...xde masa langsung nak update blog...inipun mana yg sempat buat scheduled post...type time rehat...time berak...hahahaha...time pagi dlm train...dlm lrt....tak pun lepas solat dalam surau...sampai aku dh lali orang duk perli2 cakap aku anti social...arhhh ada aku kisah...ini minat beb...minat...korang x tau kepuasan blogging. ..cuba korang ada blog...dan korang buat kerana minat....sure best...

Apa aku buat hari Sabtu dan Ahad...xde apa pun...Sabtu aku kat KL lg sebab ada budak baru nak masuk bilik...so aku lambat skit balik Seremban...tghari aku kuarbpi Jln Tuanku Abdul Rahman cari buku Dania......ye la....pas tu balik Seremban...

Ahad xde buat apa...lepak2 masak ngan mak abah petang decide nak ke Nilai 3 beli langsir dan barang hantaran aku...ehem!!!!!


Suci murni muka tgh tido....


Si kembar pun ada...lasak x hilang...rindu diorang sbb lama x jumpa


Kakak sibuk buat keja sekolah...makin gelap sbb bersukan....

Lepas tempah Langsir dan jalan2 je sebab xde mood nak beli brg2 hiasan utk hantaran
Terus decide pi MMA corner...Daddy Qhaira nk makan mee udang..semua pun setuju..aku plak terus up status kat FB bg tau kak Delaila owner kedai nak datang..sekali tgok mak aiii pesal ramai orang ni....x pe la duk jauh skit tp boleh je order dari gerai lain...


Konon2 dah besar..x  suka duk dlm kerusi tu...Bukan main lasak x nak duk diam..


Tu diaaaa....Mee Udang De'Laila...ini udang galah tau...RM12


Chicken chop Dania


Itu je la cerita ceriti sabtu ahad aku yg lepas...xde yg menarik pun..minggu ni tak tau lagi apa agenda....rasanya x kemana jugak kot....sekarang dh kena simpan duit...x leh nak boros2 sangat sebab nak kawen kan....
Semua benda dah mahal sekarang ni...huh pening fikir......





15 comments:

  1. Mee udang memang sedap..lagi2 chicken chop..aduhai, lama x makan..

    ReplyDelete
  2. Sedapnya mee udang tu. Teringat kak zai mee udang Kuala Sepetang, Perak.

    ReplyDelete
  3. Sedapnye mee udan tu...puas mkn udang sebesar tu.

    ReplyDelete
  4. Aduhh knp mee udang tu nmppk sdp Sgt Kak hihi

    ReplyDelete
  5. sya pun klu dah start blogging memang tak keluar dah...sbb minat kan..hihi...
    wah..sedap mee udang..sini susah nak dpt yg berkenan di hati...

    ReplyDelete
  6. Last week dah hint2 dekat en. suami tapi tak tahu bila nak g makan mee udang tu..

    ReplyDelete
  7. wooow sedapnyeee udang besaq...
    ehehehe nak ehem ehem jugak =D

    ReplyDelete
  8. sedapnya mee udang..udang besaw2 ye..kenyang makan ni.

    ReplyDelete
  9. sabtu ahad masa berkualiti bersama family :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah