Saturday, April 25, 2015

Top Komentator April 2015



As usual aku umumkan pemenang pengomen tegar blog ni As at 25th April..sepatutnya 24hb aku umumkan tp sibuk sangat sampai lambat umumkan...
Jangan marah ye
Tahniah buat tempat yg 1-3...Bulan ni kita ada pemenang tempat ketiga yg baru..
No 1 dan 2 aku dah ada alamat dah nantikan hadiah...
Buat Eny Abdullah sila email alamat dan no hp ye..

Suriaamanda@yahoo.com

Kita tgok sapa plak pemenang untuk bulan May nanti...

11 comments:

  1. alhamdulillah cik nor dapat..:) thanks kak SA

    ReplyDelete
  2. heheheheh menang ke.. sbnrnya saya suka dtg komen sini sbb banyak traffic ke blog dpt dari blog suria amanda dan juga senang nak komen dan blogwalking sebab blog SA cepat loading dan ringan je... apa pun terima kasih nanti saya email detail :D

    ReplyDelete
  3. Wahh nampak nama wana di situ..Thanx akak..moga tambah murah rezeki..amin.tahniah buat kawan2 yang lain

    ReplyDelete
  4. tak dapat nak kejar dah...dah macam perang habis-habisan dah...tak pe next month pulak Fida try

    ReplyDelete
  5. kalau sy nak jadi top komentor boleh?

    ReplyDelete
  6. anyway. thniah semua.sy baru disini..

    ReplyDelete
  7. Tahniah untuk semua yang bertuah..Lansung takde dalam list kali ni..huhu

    ReplyDelete
  8. tahniah kepada yang bertuah.. ehh tak sangka nama ada jugak, walaupun yang tercorot kat bawah..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah