Friday, April 3, 2015

Lunch Today.....Buat Aku Mengantuk.....



Aku tengah mengantuk ni....catat sejarah dh lama x amik nasi tetiba ari ni nak mkn nasi utk tengahari....akibatnya ....mengantuk giler dh ni.....aduhaiiii......tolong...tolong....
Boss aku kat site opis...even dia xde aku tetap x leh nk kemana2...arahan banyak ni...

Jom teka rega nasi aku ni....

Takde hadiah...just suka2 je.....

Lauk sayur buncis + kurma daging + nasi setengah....

Meh la teka.......


Jawapannya = RM8 hengget
Lokasi = Food court Plaza Sentral

28 comments:

  1. bestnya kalau dapat tido SA,.hehehe..nak teka² harga semua tu rm5

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau kat opis mmg x dan la nak tido kan...kot kat umah mmg tido ni...
      Salah tekaan anda..
      Harga sebenar RM8

      Delete
  2. Kurma daging tu punca ngantok. Hahahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ke punca kurma tu...rasanya nasi kot..ahaks..

      Delete
  3. Replies
    1. Salah...

      Jawapannya RM8...mahal kan?

      Delete
  4. hahahaha...sally pun makan nasi...jg penat pulak perut...dalam RM5.30 ke kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak dh kurus sgt so kena makan semula..hahahaha...

      Delete
  5. mengantok memang ubatnya tidur je la..kena tunggu balik kerja baru leh tidur kan..ermm harga menu lunch akak ni rasanya RM5

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salah...jawapan eh RM8..
      Tak dan la sbb kat opis kan...

      Delete
    2. Mak aihhh mahal betul camni je pun..memang tak patut dengan harga..

      Delete
  6. RM 7.50...hahahaha..sedap tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg sedap...tp harga tu salah dear..
      Total RM8

      Delete
    2. yer ker...kedai mamak ker?Ya ampun kalau makan laksa dah boleh makan utk 2 hari tu,...laksa pulak.,

      Delete
  7. hihi makan nasi waktu lunch.. lepas tu opis ekon..
    perfect nak tido hehehe..

    rm8 tu CT rasa sama gak kot kalau kat penang hihi..

    ReplyDelete
  8. ai lambat baca entry ni.. tengok pada gambar dalam RM6.50 tapi bila tengok harga sebenar.. mak aii.. mahalnya..

    ReplyDelete
  9. mahalnyaa makan banyak tu rm8. nani terkena baru ni makan dekat kuantan berdua 17 ringgit padahal kitorang order nasi goreng paprik dengan kuey teow bandung pastu air. huhuhu T.T

    ReplyDelete
  10. nyumm! sedapnye kurma daging..

    ReplyDelete
  11. Makan nasi memang boleh buat tdo kak.hihi

    ReplyDelete
  12. sdapnya...tp mahal la skit..:)

    ReplyDelete
  13. sesekali rasa nikmat nasi SA apa salahnya kan sedapppp nampak kombinasi kurma daging dan sayur kacang goreng...

    ReplyDelete
  14. simple tapi sedap..rm8?mahainya..huhu

    ReplyDelete
  15. mahalnya, macam tak berbalaoi jer lauknya dengan harga tu
    memang best lepas makan dapat tidur

    ReplyDelete
  16. wah, murah juga harganya kan kak..lepas makan pastu tidur memang best kan..heheh..buruk perangai ;D

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah