Thursday, April 9, 2015

Hasil Bila Tak Boleh Tido...

Sometimes aku mengalami masalah x boleh tido...especially kalau penat atau fikiran terganggu..bila tido tp hati mcm berjaga dan fikiran keep on bekerja walau sepatutnya berehat...so aku bangun...basuh baju...dan buat apa yg patut...bayangkan org sedap2 tido peluk laki pekuk bini peluk anak..aku leka membasuh...
dh takde keja lain decide plak nak  bawak sarapan to opis...ingat nk buat bihun goreng bahan plak x cukup..last2 buat cekodok je la...campur kucai campur ikan bilis..


Ini je kuih aku pandai buat..haha..cer suruh aku buat kuih lain...confirm x jadi...Agaknya dah pencen nanti baru pandai buat kuih kot...ahaks..

Dah ptg baru nk citer sarapan..choi sgt kan...




12 comments:

  1. lama x buat cucur..bilas ngan teh o panas..sedapnyee...

    falsya kalau xboleh tido mmg semua xusik..duk dpn tv tgk movie..kihkihkih..

    ReplyDelete
  2. Cekodok simple mcm ni lagi sodap..cicah pula dengan sos & mayonis..nak pula kalau cuaca kat luar tgh sejuk..pehhh..:D

    ReplyDelete
  3. semalam pagi bawak cucur kodok gi opis kot... he he he...

    ReplyDelete
  4. Dah lama tak pekena cekodok.. kat rumah saya suka guna kobis.. ;)

    ReplyDelete
  5. kalau bubuh udang atau jagung,..uisssh,.sodap tu//

    ReplyDelete
  6. minum ngan the o panas-panas terangkat u

    ReplyDelete
  7. sedap juga tu kak makan dengan sos cili dan nescafe panas..heheh

    ReplyDelete
  8. sedap ni makan malam2 dgn teh o panas kan...

    ReplyDelete
  9. sedap ni..cicah sos sambil tgk tv..hehe

    ReplyDelete
  10. cekodok pun sedap..lagi banyak bahan lagi sedap rasanya kan

    ReplyDelete
  11. Hehehe..sama la kita. Kalau buat cekodok sambil pejam mata pun boleh.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah