Thursday, April 16, 2015

Qhaira Dan Hadiah Birthdaynya....

Hari tu dah up citer pasal birthday Qhaira kan...so ari ni kita up plak hadiah2 yg dia dpt masa birthday....memandangkan birthday dia buat biasa je maka x banyak hadiah yg fia dpt....semua pun dari kami adik beradik...dia pun mcm x tau apa mcm pelik confuse je.


Wah...duduk kat Mak Yang...


Ala2 malu2 plak dia....Mama bagi baju ngan skirt jeans...Mak Yang pun bagi baju


Yeayyy dapat bag bunny tu....mommy bg...


Dia mmg suka patung2 mcm tu..dan sgt pandai jaga


Eh eh....dapat canopy tu la...haaa senang la nk lambak segala jenis mainan dia dlm tu...main satu tempat je...


Kakak Dania tgh set up khemah adik


Si kembar x sabar nak main


Tgok la si kembar tu....dia yg monopoli...adik Rara x leh dekat


Last2 main jugak...banyak mommy beli balls tu...main sama2 jgn gaduh


Amboi Aressa Adeliya....ni kumpul2 bola dah kenapa


Main la sama2.....


Masa ni Adeliya tepis tangan adik Rara x bagi main


Kesian Rara yg x tau apa2...


Last2 kakak tegur..main sama2..ini adik punya tau....


Aressa jawab....ini icha dan ieya punya la!!!

Budak2 kan....bila ada sesuatu yg menarik memang akan leka....pas tu x nak main sama2
Padahal mmg dh pesan main sama2...ye la masing2 kecik lagi kan...tp walau sikembar ni xnk main ngan adik dia...diorg tetap sayang....entah macam mana satu hari tu panas terik ...Dania buka peti ais nak amik air..Rara ikut pas tu selamba duduk dlm peti ais tu...maybe sejuk kan...nak jadi citer si kembar nampak...terus menjerit2 diorang ketakutan..takut adik Rara termasuk dlm peti ais tu.....guling2 aku gelak..diorang siap mrnangis jenis menjerit2 takut...terus amik adik Rara....tau plak sayang adik kan?

Sejak dari tu mmg menjadi modal aku kat rumah....sapa buat adik..x nak main ngan adik...mama masukkan adik dalam peti ais....terus diorang main sama2 pas tu buat2 sayang adik....amik ko....tau takut......

Kalau x buat mcm tu diorang x peduli si Rara tu....adik terhegeh2 la ikut si kakak nak main sama....tp kakak kembar duk tengking3 cakap x nak kawan....mmg jadi modal mama la....

Rasakan!!!!


15 comments:

  1. Leka betul bambam comel tu bermain..best ada khemah kecil macam ni buat anak2 bermain :)

    ReplyDelete
  2. byknye adiah rara..

    hahahahahaha..falsya siap bayangkan situation rara gie kt peti ais pastu kakak2 siap jerit2 panggil rara..ahahhaa..so kiut..

    ReplyDelete
  3. confirm meriah rumah ade bebudak ni kan.. tmbh jarak umur pon mcm dekat2 je ye?

    ReplyDelete
  4. Depa tak tau duduk dalam peti ais tu sikit punya best..ahhahaha

    ReplyDelete
  5. Alolo bebudk memg slalu mcm tu kan, cian c adik

    ReplyDelete
  6. memang comel dorang bertiga tu.. ;)
    kalau dak Nuha, semua barang dia punya walau hakikatnya itu khazanah dari zaman kakak dia lagi.. kehkehkeh..

    ReplyDelete
  7. wow aaa ah la.. senang ada tempat macam tu..
    letak mainan lupa hahaha.. leka main.. comel plak tu kaler pink..

    ReplyDelete
  8. comel je canopy pink tu.. haha..budak2 kak..sabar je lah dengan kerenah dorang

    ReplyDelete
  9. geram je tgk diorang ni... suka main dlm tent hehehe

    ReplyDelete
  10. seronok laa dia dapat banyak hadiah.. biasalah budak2 mula nak main sama2 last2 nak gaduh jugak..

    ReplyDelete
  11. budak budak ni suka betul main tak kawan tak kawan..jenuh betul nak explain..huhu

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah