Monday, April 27, 2015

Jom Kahwin @The Curve

Last week singgah The Curve kejap ada hal nak settle .sekali ternampak kat ruang legar tgh ada pameran pengantin dengan tagline dorang Jom kahwin...ingat nak singgah lepas dh settle segala mak nenek hal..tp x dan sebab  lepas tu pi tgok the Avengers plak kat Cathay Cineplex di area yg sama...

Tgok dari level 1 mmg mcm2 ado...cantik2 pelamin dan baju2 yg diorg pamerkan cuma x sempat jengok pakej2 diorang...nanti terjah yg Mid Valley punya plak la nextmonth..


Cantik plak pelamin atas pentas tu...


Ramai vendor yg turut serta....dengarnya macam2 ada...ada fesyen show ada demo perarakkan pengantin dan ada showcase....


Tak dan nak pi tgok pameran...pi tgok wayang...ok la citer ni...xde la happening sgt2...
Still boleh layan lagi  tp x se best filem yg sebelum ni....
Tp korang kalau blom tgok lagi citer ni sila la tgok...not bad...

Aku ada 4 keping free ticket untuk tgok wayang kat IOI city mall putrajaya
Dapat masa attend Launching Fish &Co kat situ last week...
Rasanya nk buat GA la....hihihi.....apa pendapat korang?



15 comments:

  1. Wah meriahnye pameran pengantin..bersesuaian la dgn SA untuk survey ^^

    Avengers blom tgk. Dpt tiket percuma pun best jg.

    ReplyDelete
  2. wahhh cantiknya.. ok jgk tu kak buat mini ga

    ReplyDelete
  3. Wah... Citer yg mmg ditunggu en.somi ni..

    ReplyDelete
  4. Hari tuu konon nak pergi jugak tapi ada hal lain pulak :P

    ReplyDelete
  5. Woah meriahnya la hai

    jom shopping bawah RM50 :) Awasss !! Hanya wanita sahaja boleh baca , lelaki tak boleh tapi sang suami nak belikan sang isteri boleh baca . jemput jemput :)

    http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/04/mascara-fibre-love-alpha-pink.html

    ReplyDelete
  6. dak Nuha jadi flower girl nanti.. ;)
    ok jugak kalau buat GA.. ;)

    ReplyDelete
  7. nak tiket wayang tu, nak utk 2 org ... utk sy n husband,,since kawin tk pernah dh tgk wayang, tgk kat umah je >_<

    ReplyDelete
  8. cantik gile pelamin tu., mewahhh

    ReplyDelete
  9. @suhailah hamid syok kan kalau dapat tiket wayang free !!! nak jugak

    ReplyDelete
  10. Wah..cantik2 tengok pelamin tu..rasa tak sabar nak kawen pula..huhu.. ;)

    ReplyDelete
  11. x berkesempatan lagi nk tonton avengers huhuhu

    ReplyDelete
  12. seronok pergi pameran pengantin ni..boleh survery apa yang patut kan.

    ReplyDelete
  13. Fuhh nampak menarik jer pelamin tuu..cantik pon cantik

    ReplyDelete
  14. ramai yang cakap kureng skit citer Avengers tuh..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah