Thursday, April 2, 2015

Lunch Department at Olive Sooka Sentral

Orang cakap rezeki jangan di tolak....musuh jangan di cari kan....alhamdulillah syukur ke hadrat allah boss kami belanja makan lagi...cuma kami yang ada ni x cukup corumn...kebetulan plak bosses yang lain pun ada join sekali...meriah suasana walau agak kekok sebab orang besar2 ada kan so kena la behave..x boleh bising2 cuma agak ralat bila boses makan agak lambat sebab kami2 memang dah siap pre order...cuma bosses yang join adhoc je yang lambat skit sampai makanan...

Jom kita tgok gambar sekitar lunch semalam....


Masing2 leka berborak...ada yg sibuk bergambar..


Bos aku yang baju biru tgh senyum tuh...dia la banje kitorang....


Ni masa masing2 tengah layan desserts kot...sorry x bayak gambar eh kawan2..ni dari hasil wassap diorang kat group...aku memang xde masa la nk amik gambar...


Haa...ni baru gambar ready diorang...Max ngan Kris tu suka le tu diapit Zana....eh...


Aku ngan budak2 accounts Azrin dan Mira...Orang lain dh makan..aku masih lagi terhegeh2...


Notty Leong...orang amik gambar dia...dia amik gambar org..

Jelitawan T4


Maaf semua dah berpunya...




My Sirloin Steak in Medium cooked


Alhamdulillah selesai jugak makan2 lunch ni...special treats from my boss dan di meriahkan lagi oleh kehadiran bosses lain..special thanks to CEO, COO dan jugak bosses lain...boleh tahan mencabar dan yang penting boss aku whatssap mlm smlm dia cakap Dato' puji ngan lunch arrangement..well organised katanya...
Alhamdulillah..risau jugak if  x ok kan..sebab last minute ada tambahan ...risau kalau orang besar2 ni lambat makan....

Thanks to my boss for the lunch treats...moga allah murahkan rezeki lagi kan...


15 comments:

  1. Wahhh ! Dapnyaaa sirloin steak ituuuu. :D

    ReplyDelete
  2. Seronoknya sekali sekala bos turun padang mkn dgn staff ^^

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah..rezeki tu kak..boss pula yang belanja..bestnya!!! heheh..steak tu menggoda la..

    ReplyDelete
  4. murah rezeki bos belanja staff...

    not bad tgk menu semua ni along.....

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah..rezeki orang belanja..murah rezeki dia juga nanti..makanan pun sedap² je tu :)

    ReplyDelete
  6. murah rejeki boss belanja..hehe

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah.. moga murah lagi rezeki bos..
    tapi kalau selalu macam ni habis diet SA.. hehehe..

    ReplyDelete
  8. ada mat salleh gitu...encem...hehehe

    ReplyDelete
  9. ambience best.. cosy hehehe.. adus steak.. lama gila tak mana..

    ReplyDelete
  10. mula2 tengok waaahh mat salleh... lepas tu ada sirloin steak.. ok tergoda kat sirloin stik lagi hahahahahha

    ReplyDelete
  11. rezeki kak SA..nampak meriah..hehe..dan steak tu nampak menyelerakan..

    ReplyDelete
  12. untungnya ada bos nak belanja makan

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah