Tuesday, April 28, 2015

Roti Bread Story Sedap!!!

Assalamualaikum korang!!!!

Dah sarapan ke? Aku blom lagi sarap..tunggu bos masuk meeting kejap...pas tu baru boleh sarapan ngan aman..well nak citer pasal balik kerja semalam pi Mid Valley kejap..ahaks.....xde la....so buat apa kat MV??? Saje cuti2 mata kat The Gardens...pi Isetan...pi Robinson...cuci2 mata sambil grab apa yg tgh sale...ada la beberapa barang yg aku beli smlm...hihi..nanti aku share kat sini....

Semalam singgah kat Bread Story...lama x singgah sini beli roti sedap...ye..seriusly mmg sedap...selalunya dia akan jual murah bila dah petang...aku amik je satu ngeh..ngeh....hihihi...


Ermmm...sedap...fresh dari oven..


Roti dia siap ada slices chicken ham...so roti ni sgt2 berperisa....


Agak2 korang terpaut hati x dengan roti yg di bungkus mcm ni..ada choc flavour..ada pandan flavour jugak...


Kenapa x makan malam aku ni?

Memandangkan aku adalah testimonial berjaya untuk product Slimming yg kami consume dan aku pun monitor protege2 aku...so kena la maintain berat badan..x nak nampak macam product tu x berkesan...actually its not easy to get maintain...pokok pangkal kat hati kan..usaha dan semangat memang penting...dari berat badan aku 59kg..aku consume ubat tu until now...berat maintain 48kg -50kg sahaja....x boleh lebih2 sebab x sesuai dengan ketinggian aku....item paling penting yg perlu di tirik beratkan adalah Air Putih...kena minum sekurang2nya 3 liter biler consume ubat ni dan jugak kena avoid coffee serta susu...eh...nanti aku up lagi sekali lagi la bab product slimming ni....
Cuma aku x leh up sekarang sebab demand ubat ni sangat2 tinggi dan tgh delay on production...kepada protege2 aku harap korang sabar ye....tunggu sampai product betul2 deliver ikut expected date...

Korang kalau nak cuba or nak rasa  roti sedap ni..boleh la pi Bread Story outlet kat MV...kat area bawah sekali yg byk jual makanan tu...ingat nak beli gak karipap gergasi tu tp mcm mentamak plak kang x abih...ingat nak beli durian crepe...ermm...lain kali la beli...heh semua ko nak mkn...mentang2 ubat tgh delay...naik balik badan padan muka....

Aku stop kejap la....dah byk mengarut ni.....

Bye!!!


18 comments:

  1. roti fresh dari oven memang sedaap :D

    ReplyDelete
  2. Sally kalau g Mid, mmg selalu beli roti...Bread History pun sedap jugak :D

    ReplyDelete
  3. Huwaaa..lapar wana tengok roti tu..blm sempat breakfast lg la Kak..

    ReplyDelete
  4. Sedapnyaa SA!! roti kalau baru bakar ni mmg sedap kan

    ReplyDelete
  5. terliur plak tgk roti..
    haha..

    best nye berat badan turun.. huhu

    ReplyDelete
  6. Fresh from oven bau dia pun dah menggoda SA
    Pelamin yg tak guna kerusi payah nak bergambar bangun/duduk SA tapi menarik..

    ReplyDelete
  7. Bread story mmg sedap . Selalu g di OU.

    ReplyDelete
  8. khaty suka roti..tak kisah apa roti semua suka..wah..maintain ja berat SA..teringin nak balik ke zaman berat macam tue...

    ReplyDelete
  9. memang sedap..roti dia lembut gebuu je kan..rasa saying nak makan sampai habis..hehehe

    ReplyDelete
  10. fresh from oven memang sedap..roti fluffy je tengok sapa yang tak terliur kak.

    ReplyDelete
  11. Welcome to big family #EFGAwesome ;)

    ReplyDelete
  12. akak..bread story mmg sedap..ade satu roti die falsya suke sgt..tp xingat nama..demmm...

    ReplyDelete
  13. on diet rupenye tp pekena roti tu pun dah nikmat sgt dah .....

    ReplyDelete
  14. sedap, nampak roti nih lembut betul..

    ReplyDelete
  15. protege2.. hehehe.. senyum mak Lagenda Mahsuri baca ni.. hehehe..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah