Thursday, April 16, 2015

Ini boleh buat BUASIR....

Paru Goreng Berlada


Ngeri? Seriau?
Aku terkedu tgok lauk ni ha....sapa masak ni...yang penting bukan aku eh...ni mak Tea Lady kesayangan kami yang masak...yang jual...dia mmg terkenal dengan kepedasan...sapa x kuat pedas macam aku memang menangis la..confirm boleh buasir...
Aku selalu kena kutuk ngan diorang...nama je org NS tp x kuat pedas..abih Ingat semua org NS melantak cili je ke...kan?
Memang aku x kuat pedas...tergigit cili pun aku boleh makan berulam air...huih bahaya la pedas2 ni..x pasal2 boleh appendix....belah sana belah sini...sedangkan member aku yg bersalin scissor pun aku dah rasa sakit dan ngilu kat perut...inikan plak nak bedah appendix...memang tak la...sekarang semua kena jaga...kalau x merana..kan?

19 comments:

  1. walaupun boleh buat buasir tetapi tetap menyelerakan...

    ReplyDelete
  2. paru kita tak suka tp klu daging ka ayam ka .. kite suka .. sedap ni ...smlm baru masak sambal ni .... ya Allah kecur air liur kak oi

    ReplyDelete
  3. Sedap tu kak...tp sue skrg dah x boleh mkn pedas perut pedih jadinya. Dulu zmn sekolah tiap2 hari mesti mkn cili padi mcm ulam...ratah gitu je..

    ReplyDelete
  4. paru tu sedap..tapi wana suka yang kurang pedas seba tak tahan sangat makan pedas2 nih.. :)

    ReplyDelete
  5. Tapi kalau kakak dpt ni SA mahu kakak makan bertambah
    Kakak suka pedas:)

    ReplyDelete
  6. sy suka mskan org nogori...yg nmpk cili mcm tu yg sedap.gila teruja hr tu ms dok 3 hr kt sana.mcm2 boleh mkn...hihihihi

    ReplyDelete
  7. uihh sedap ni along...dpt mkn ngan nasi lemak ni sedap ni along....ratah pun jadik ni....

    ReplyDelete
  8. Dulu kalau takde cili memang tak lengkap rasanya.. siap kunyah yang mentah lagi.. tapi sekarang dah kurang makan pedas..

    ReplyDelete
  9. saya orang N9 pun tak tahan pedas jugak, sama le kito

    ReplyDelete
  10. hehehe CT pun tak tahan makanan pedas.. tapi mmg ada certain masakan..
    kalo tak pedas tak sedap.. relakan jiwa la..

    ReplyDelete
  11. sedap ni..tapi taknak lah yg pedas sangat..huhu..

    ReplyDelete
  12. Salam, huuuu dah terasa bahang kepedasan dia tu, haha sikit2 bolehlah, klw byk2 mmg xlahhh~

    ReplyDelete
  13. memang pedas tengok rupanya.. sama laa tak berapa makan pedas sangat.. tak tahan pedas..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah