Thursday, June 18, 2015

Stok Makanan Terpaksa Dihabiskan...


Hi korang...
Adoi...byk stok makanan yg terpaksa aku bawak balik Seremban..takut  x sedar tercapai plak..botol2 air semua dah simpan kat pantry...memang buat semuanya secepat mungkin..takut plak  tetiba tercapai dan minum...masak kang....x pasal2 je...
Ikutkan banyak lagi makanan yg ada..aku simpan dlm drawer...x nak la keluarkan...melainkan aku terpaksa berbuka kat office...capai je la apa yg ada....Then mmg patut ada la buat cukup syarat..banyak je tempat sekeliling office yang jual makanan..tp korang tau je la aku ni tekak org kampung agak cerewet skit...Tekak mengada kan....

So far macam mana posa korang ari ni?


12 comments:

  1. alhamdulillah...semoga dipermudahkan sepanjang hari ini dan hari2 seterusnya

    ReplyDelete
  2. Kelmarin lagi ai dah selamatkan makanan yang ada kat office ni.. takut tercapai dek tangan.. bila jeling tepi meja.. wah.. ada roti.. eemm.. kena bawak balik ni.. kang ai ngap lak tanpa sedar.. hehehe..

    ReplyDelete
  3. semalam x smpt nak selamat..ehh, more toooooo terlupe sebenarnye..hikhikhik...arinie dtg ade cekelat, biskut atas meja..hehehe

    ReplyDelete
  4. Syg klau x hbskn tu, alhamdulillah moga smuanya brjln lncar

    ReplyDelete
  5. Hehe... Stok makanan mmg xde kat tempat kerja... Hehe..

    ReplyDelete
  6. haha..buat nya terlupa sedap je mengunyap depan orang..kan??

    ReplyDelete
  7. aida pun baru teringat nak bwh sikit stok makanan la.
    rasa2 nyer bendera jepun akan naik dlm beberapa ari ni :)
    bintik2 di muka da ada skit skit ni... tanda awal sudah ada hu hu hu...

    ReplyDelete
  8. hehehe agak2 xleh habis mai pos penang pun boleh =P

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah