Friday, June 26, 2015

Pengumuman pemenang top komentator June 2015


Salam Jumaat korang..

Sampai masa untuk aku umumkan pemenang untuk Top Komentator blog ni..
Tahniah...macam yg aku inform sebelum ni...bulan ini adalah bulan kelahiran aku maka 6 orang akan dapat hadiah...back to 3 winners untuk next month..so mana yang tak tersenarai boleh cuba lagi untuk July 2015

Jom tengok sapa yang menang

1. Aizamia
2. Normi Nieza
3. Azhafizah Md Nor
4. Nayfatimah Rashid
5. Asha Lya
6. Diana Rashid

Tahniah buat nama2 diatas...no 1-3 aku dah ada details...no 3 -6 sila bg details di Suriaamanda@yahoo.com dan tunggu hadiah korang eh...kalau5... boleh bg no hp sekali utk urusan pengeposan...

Kita jumpa lagi next month pengumuman pada 25hb July 2015

Kita tengok siapa yg kena......

20 comments:

  1. wah..beestnya..apalah hadiah yang bakal mereka dapat kan SA

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..bestnyer..melepas hadiah best

      Delete
  2. Wahhh, tahniahh2 semuaaaa~ hehe, untunglaaaaaa~ teringin la pulakk,nk cuba2 nasibb, huhuuu

    ReplyDelete
  3. HYEEE...AKHIRNYA ! DAPAT JUGA BLOGWALKING..SYIRALOKMAN CUTI SEM :D JOM KE BLOG ..BANYAK GIVEAWAY AND CERITA NAK KONGSI :D

    ReplyDelete
  4. Tahniah buat mereka semua:)

    ReplyDelete
  5. tahniah buat yg tersenarai...KG masih xlayak

    ReplyDelete
    Replies
    1. kg, jom kita layakkan diri tuk bulan depan

      Delete
    2. Utk bulan dpn jom jom jom ..ni dah bulan july ni hehe

      Delete
  6. hu hu hu mau nangis la plak.
    aida tangga ke 7 :( tidaaaak dpt hadiah la plak.
    takpe takpe... takde rezeki :( hu hu hu

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan nangiss..kita try bulan depan

      Delete
  7. selamat ya untuk yang menang top komentarnya hehehe

    ReplyDelete
  8. Nanti ai update pasal ni.. ;)
    Baru ada masa nak jenguk blog kengkawan.. sehari dua ni ai agak letih..

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah ade rezeki untuk bulan ni..tahniah semua

    ReplyDelete
  10. Tahniah semua yg menang ..apasal nama kita tak adooo

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah