Monday, June 15, 2015

Keychain Collector

Hobi Menarik Dan Berfaedah

Semua orang ada hobby kan? Macam2 hobby kan dan salah satunya adalah Keychain Collector..aku pun pengumpul keychain..mmg minat ni dari dulu...ada hadiah dr kawan2 ygbalik dr oversea..ada yg aku dpt dr blogger dan ada yg aku beli sendiri untuk menambahkan koleksi..sekarang ni minat ni dh turun kat Dania...

Keychain yang di kumpul rakan di Site Office

Banyak kan keychain kawan opis aku...aku ada Byk jugak tp sebanyak dia...untung kumpul benda2 macam ni sbb sedikit sebanyak kita boleh tau tentang negara2 lain dan berazam untuk melawat ke sana suatu hari nanti kan.Kadang2 boss nak pi overrsea aku akan ckp jgn lupa ole ole...Most of them dah tau sgt2 dah apa yg diorg nak beli untuk aku..benda lain aku x dapat x pe asalkan ada keychain..

Bagi aku hobby kumpul keychain ni mmg sangat berfaedah..boleh tambah pengetahuan dan memberikan semangat utk aku jejak ke negara2 yang diorang dah pergi..

Hobby kumpul Keychain ni memang memberi kepuasan yang x terhingga...mana tau bila aku dah jejak ke mana2 negara aku boleh belikan souvenir yg sama utk kawan2 plak kan...
Baru la seronok....ye tak?

26 comments:

  1. cik nor punya pn banyak gak tp dalam kotak..hihi

    ReplyDelete
  2. Byknya keychain.
    mia pun byk dpt keychain souvenir dr kwn2. Tp tak terpikir kumpul pula hehe.

    ReplyDelete
  3. wahhhhh..banyakkan key chain!rajin pulak tu susun kemas2...hihi..betul kan....key chain ni bg semangat kat kita nk pegi negara tu...saya plak suka kumpul fridge magnet!

    singgah pagi :)

    ReplyDelete
  4. wow... banyaknyer.... gigih mengumpul...

    ReplyDelete
  5. Salam, wahhhh banyaknye collection dia!!! Hahaha..klw sy, lebih suka fridge magnet, sbb senang bleh terus lekat je..hahaha..sy ade byk keychain org bg, sy bg semua kat kak boleh? hahaha xtau dah mane nak simpan, haha :p

    ReplyDelete
  6. alonggggg...lawo n kemas....

    lieya bekenan tang bunga2 dlm botol tu...kaktus tu kan....lieya nak tiru le gitu....yg putih2 tu batu2 kecik ke.....

    ReplyDelete
  7. wow..... best nyerrrrr ... bila la nak ada keychain byk mcm ni ye..

    ReplyDelete
  8. cantik pulak dorang susun macam ni kan...hehe

    ReplyDelete
  9. whuuuwooooo...terujanye tgk keychain yg bebyk tuh...kat opis falsya nie pun sama gak kak..kalau gie kat table2 staff auditor nie, semua duk gantung keychain mcm tuh..nmpk cantik jer..hehe

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum,
    kat ofis ambo pun byk keychain gini, tapi bukan beli. mula2 gantung kat dinding bila kawan2 bagi, kemudiannya makin byk sebab mereka ingat ambo pengumpul huhuhu hu hu

    ReplyDelete
  11. Satu ketika dulu tempat ai lebih kurang macam ni tapi tak sebanyak tu lah.. lepas dh pindah tingkat dan dah ada rumah sendiri.. semua bawak balik dan simpan dalam bekas.. anak2 pun tak merasa nak tengok.. hehehe..

    ReplyDelete
  12. Sy pun suka kumpul.. dulu byk gntung kt beg.. skrg ni smpn je...

    ReplyDelete
  13. saya pon minat kumpul keychain ;)

    ReplyDelete
  14. wah bestnya SA, hobi kumpul2 ni samalah dengan kak ana, macam2 kak ana suka kumpul juga.

    ReplyDelete
  15. bestnyaa ! mimin punya keychain semua adik min dah buat main T.T

    ReplyDelete
  16. tak tahu pula ada hobby mengumpul key chain ni.

    ReplyDelete
  17. Banyaknya koleksi!!! Cantik kan dah atur kemas2 camtu...;)

    ReplyDelete
  18. dulu mmg suka kumpulu keychain.. letak kat beg habis.. masa kecik dulu mana la ada pegang kunci rumah kunci kereta kunci ofis mcm sekarang kan.. habih habis kunci basikal je hahaha..

    ReplyDelete
  19. fida pun ada gak...tapi tak la sampai 20...duk tergantung kat tepi tray jer..

    ReplyDelete
  20. cantiknya bila dha tersusun macam ni..setakat ni fiza letak dalam kotak dulu..tunggu dah byk nanti baru fikir nak susun camne nanti..seronok dapat kumpul keychain ni.

    ReplyDelete
  21. Hehehe nampak menarik jer cara susun atur keychain tuu..

    ReplyDelete
  22. Byknya, lya pun suka collect keychain ni, sronok

    ReplyDelete
  23. banyaknya keychain dia..lawa2 pulak tu..

    ReplyDelete
  24. dulu suka keychain tapi skrang suka fridge magnet..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah