Wednesday, June 10, 2015

The Best Prawn Mee In Town

Makanan Sedap Di Oasis Damansara

Hi korang...hari ni aku ada kat site office , Tg Bin Johor...pagi2 subuh aku dah kuar umah pi office sebab dari office nak gerak kul 7 lebih kurang dan akan ambilmasa 3 jam ke sana...sementara line aku ok kat area KL ni aku  up dulu satu menu fav aku yang aku makan masa sarapan on my bday Sabtu lepas....

Prawn Mee...siyesly sedap.....actually mee udang ni banyak version kan..lain orang lain cara masaknya..banyak mee udang sedap kat KL ni..so ka PJ ni mmg ada je kedai yang jual prawn mee sedap...aku dah selalu makan kat kedai ni dan byk kali up kat blog ni jugak....


Tempting tak? Giler ko kalau cakap x sedap...


Up yang macam ni plak..bg nampak lagi mengghairahkan...huhu...

So far memang kat sini ni banyak je menu sedap..
Aku dah cuba nasi lemak ayam berempah dia...mee goreng dan ada banyak lagi menu macam Masak Lodeh...kalau boleh nak makan hari2 kat sini...tp memandangkan jah sikit dari rumah maka bertabahlah aku kan...inipun kalau x balik Seremban merasa la sarapan kat sini...

Ok uolls...doakan perjalanan aku pagi ni selamat....jarang aku bertolak pagi pi site...selalunya naik flight kan...Patah la pinggang kejap lagi

Babai....




14 comments:

  1. Nampak menarik sangat...huhuuhu..tetiba lapoo
    #clickclicknufnang

    ReplyDelete
  2. semoga selamat sampai yer kak..

    ReplyDelete
  3. semoga dipermudahkan dan selamat pergi balik...

    may tak tempting..saja tau dah la tengah diet ni.hakhak

    ReplyDelete
  4. Moga selamat perjalanan pergi dan balik..
    ai pun memang tak dan nak belek blog lagi.. 2 hari ni sibuk dengan bengkel Audit..

    ReplyDelete
  5. omo omo! nmpk sedap sangat dah niiiiiiiii!!

    ReplyDelete
  6. wahhhh mmg nampak sedap la kuah die merah2 gitu

    ReplyDelete
  7. semoga selamat pergi dan balik..

    ReplyDelete
  8. saya tak bole tgk gmbo makanan, sdg on diet, hahaha.tp menapak gak g sini..
    pfffftt~

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah