Thursday, June 18, 2015

Nostalgia Kad Ucapan Selamat Hari Raya

Nostalgia Raya Zaman 1990an

Hi korang...
Dizaman yang serba canggih dan moden ni masih relevant kah Kad ucapan Selamat Hari Raya? Macam dah makin pupus kan...tak salah kalau kita nak ulang kembali Nostalgia zaman hantar2 kad raya ni kan...bila kenang kembali memang seronok sangat...


gambar sumber Google

Nak tau kenapa seronok?
Seronok sebab berlumba2 siapa dapat kad raya yang banyak...boleh bangga la lepas tu seminggu sebelum raya gantung kat ranting2 pokok...letak bawah pelapik meja makan or meja kopi...tampal kat sudut dinding rumah..pernah dapat kad raya yg ada bunyi2 tak..ala yg ada lagu tu la..siap berlampu2 bagai..Itu x leh la gantung..bahaya...hihi..walaweiii bangga kalau kawan2 or sedara mara datang belek2 kad raya...memang Nostalgia sangat...susah nak dapat dah di zaman moden ni kan....kalau citer kat anak2 silap2 haribulan kena gelak...tp aku dah x kisah....nak gelak ke nak apa ke aku tetap nak ulang Nostalgia ni...kalau x kekalkan akan pupus di telan arus kemodenan...rasanya sangat2 relevant kalau ulang semula kan...alahai...fesyen dulu2 pun keluar semula inikan pulak kad raya...

Bersempena Ramadhan dan Syawal ni...aku bermurah hati nak berikan kad raya kepada 50 orang blogger terawal yang bagi alamat untuk aku hantar kad raya...dengan syarat kena balas jugak la kan...baru adil bila semua pihak support usaha kita kan...setakat ni aku dah ada 15 orang yang terawal dari EFG Group yang email alamat...thanks korang sebab sudi support...now open untuk 35 orang lagi...

So sapa2 berminat nak join...boleh la emailkan nama penuh dan alamat di Suriaamanda@yahoo.com
Tajuk email : Saya nak kad raya dari Suriaamanda

Siapa cepat dia dapat ye....

Selamat berpuasa korang....

18 comments:

  1. hahahaha...dengan segala kepantasan...dah email! :D

    ReplyDelete
  2. hehehe.. kena emel jugak ek..
    kalau whatsapp tak boleh..? kalau kat sini pun tak boleh ek..
    Ok.. jap lagi kita reply.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehhh aiza..u can read my mind..hahaha..

      Delete
  3. hehehe dh takde oprg nk bg kad raya
    setem pun makin mahall T__T

    ReplyDelete
  4. Nak juga hhehe, memg nostalgia

    ReplyDelete
  5. mmg nostalgia..seronok kot dpt kad raya..ummul masih simpan kad2 raya dr kawan2 semua...kad raya cinta pun ada..hikhikhik

    ReplyDelete
  6. Ala..ada kosong lagi ke ni..terlewat sudah agaknya..ni la jadinya bila blogwalking malam2..heheh..semua dah terlepas kot..:)

    ReplyDelete
  7. shida suka simpan kad raya blogger..meriah2 semua..bila buka balik kotak kad raya..mesti baca smpai habiss heheee..mmg nostalgia betul :)

    ReplyDelete
  8. sudah sent.
    kalau la bertuah :)

    ReplyDelete
  9. Best kan dolu2 boleh gantung kad raya...nostalgia!

    ReplyDelete
  10. CT rasa sejak berblogging ada gak la dapat kad raya macam ni..
    dulu2 pun xda daaa hehehe.. mmg lama stop..

    ReplyDelete
  11. saya nak saya nak..alamat ada lagi kan kak..heee..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah