Friday, June 19, 2015

Handbag Raya Sophie Paris....

Cantik Bergaya Dengan Handbag Sophie Paris Di Hari Raya

Hi korang...rasanya macam dah lama x letak iklan Handbag Sophie Paris...so sempena lebaran yang akan tiba bulan depan meh la aku up sket handbag yang agak cantik dan ekonomi kalau ada yang sudi nak beli kan...handbag yang sangat2 praktikal di kala zaman2 GST ni...jangan risau sebab Sophie Pris Malaysia tidak menegenakan GST kepada pelanggannya..harga masih sama...the best part is sempena Hari Raya akan tiba ni aku tak mengenakan sebarang kos penghantaran untuk pelanggan di Semenanjung dan juga Sabah Sarawak

Jom jamu mata jom...mana tau ada yang korang minat boleh direct wassap aku










Kalau ada yang berkenan boleh la direct hubungi aku di Suriaamanda@yahoo.com
atau pun wassap at 0123319641
ini x semua gambar handbag aku up...ada lagi yang sangat2 cantik...slowly ye aku up x leh nak banyak2 sangat takut nanti ada yang jemu...hehehe...

Selamat menjamu mata.....

11 comments:

  1. harga not bad jugak yer...tidak terlalu mahal...leh beli untuk raya...hihihi

    ReplyDelete
  2. matching...
    sesuai :)
    yes, harga nyer affordable.

    ReplyDelete
  3. MENARIK TP AI TAK SUKA HB ... KLU BELI TU TAKAT PAKAI PI PEJABAT ..... PASTU DLM BEG TU TAKAT ISI PEN SEBATANG... PAD ...ITU JE KOT ....
    PASTU PAKAI SAMPAI LUNYAI BR BELI BARU

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.. sama dengan ai.. agak2 nak lunyai baru tukar baru.. tapi kalau ada yang nak belikan memang ai tak tolak.. hehehe..

      Delete
  4. lawa2 handbag tu kak SA....Tp kn..KG ni xtaulah bila akan minat dgn handbag

    ReplyDelete
    Replies
    1. pergi office je ai guna handbag.. selain dari urusan office memang takkan guna handbag pun.. jadi memang takde koleksi handbag pun..

      Delete
  5. orang yang dah bekerjaya sesuai ni.. kalo CT hehehe.. tah campak mana..

    ReplyDelete
  6. Memg cntik2 smua, sesuai d bawa ke mna2

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah