Tuesday, June 2, 2015

Qhaira Yang Banyak Akal

Bahagia Di Kelilingi Anak Buah

Anak - anak memang ada banyak ragam...kadang2 tantrum x tentu pasal..kadang2 manja..kadang2 suka cari pasal..meh aku kenalkan korang antara anak2 buah aku selain Qhaira yang selalu menghiasi blog mamanya ni...ye sekali lagi aku nyatakan...anak2 buah aku memang aku ajar panggil aku mama..sebab apa..sebab aku pun mak diorang jugak kan..walau bukan perut aku yang kandungkan..aku layan sama rata dengan anak aku...walau anak aku of coz kena lebih la..hahaha...tapi aku sangat2 bahagia di kelilingi anak2 buah.....alhamdulillah aku di beri peluang melihat anak2 membesar depan mata....


ini Aliff, anak kepada adik sepupu aku...sangat sayangkan Qhaira...muka ngan Qhaira pun iras...


Qhaira memang cepat rapat dengan Aliff sampai Aliff asyik request nak pi umah aku nak jumpa Qhaira...


see...Qhaira dah start buat hal..mesti ada akal dia ni....


ohhhh...dia nak main basikal tu sorang2...x nak orang lain ada...amboiii

Kan...nampak banyak akal x si Qhaira...hehehe...panjang akal betul dia..ada je helah dia...
Akal dia tu la yang buat aku rindu selalu...geram nak cium pipi dia yang gebu...rindu nak peluk badan dia yang dobot...rindu nak gigit peha dia...

tunggu mama balik Sabtu nanti ye sayang....mama rindu awak...rindu kakak Dania sangat2...sabtu malam kita buat BBQ sempena birthday mama eh...

14 comments:

  1. best kan anak buah ramai..
    anak2 sedara yaya pun yaya ajar panggil ibu..rindu pulak kat dorang..

    ReplyDelete
  2. Semakin besar semakin cerdiklah Qhaira ni:)

    Keluarga kakak pun panggil mak-mak sedara ikut apa yg sepupu dia panggil. Kakau mama semua panggil mama, kalau mummy semua panggil mummy, sebab mereka memang anak kita juga..

    ReplyDelete
  3. Untung Qhaira dapat auntie yg best...hihih

    ReplyDelete
  4. Semakin besar semakin byk akal..org tua kata makin cerdik budak tu..
    Comel qhaira dah besar dah dia ye..

    ReplyDelete
  5. aah la kak..mmg ade iras..kalau kate adik abang kandung pun org percaya..heheh

    ReplyDelete
  6. Omeinyaa Qhaira. Ehh nak tumpang celebrate sekali. Hahaha

    ReplyDelete
  7. Wah.. kita pun rasa nk geget2 awak Qhaira.. macam kita buat dekat dak Nuha.. hehehe..

    ReplyDelete
  8. betul tu SA, kak ana pun bila anak2 dah besar ni tumpang manja dengan anak-anak buah saja lah hihi :)

    ReplyDelete
  9. Macam tu la anak-anak syurga ni kan..memang mencabar time diorang nak membesar

    ReplyDelete
  10. bagus laa da mak sedara macam nih..

    ReplyDelete
  11. dah besar ni panjang akalnya kan

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah