Tuesday, June 23, 2015

8 Best Moment In Life...




Hi korang...
Antara 8 perkara ada tak terselit moment terbaik dalam hidup korang...kalau korang pilih yang mana dan share kat ruangan komen...
Aku nyer pilihan no 7...kalau boleh nak rasa lagi moment tu...walau aku dah lupa rasa dia macam mana tapi aku tau itu moment paling indah dalam hidup aku..sangat2 indah...aku berdoa agar allah izinkan aku untuk menikmati saat2 indah kali pertama aku kiss Dania masa dia lahir dulu...semoga allah permudahkan segalanya....kalau diberi peluang sekali lagi...aku nak ad complete family...moga impian ini menjadi kenyataan dan allah permudahkan jalan ke arah kebahagiaan...amin...

11 comments:

  1. Akak pun no 7 ..walaupun x dpt cium sebaik dilahirkan ...tapi bersyukur Allah pjgkan umur dia dan memberi akak peluang bergelar ibu..amanah terindah yg akk akn jaga lebih dr nyawa sendiri..InshaaAllah

    ReplyDelete
  2. In Shaa Allah, semoga dipermudahkan yer buat akak...

    ReplyDelete
  3. No. 7 tu memang tak dapat dinafikan tapi sekarang ni ai prefer no. 3.. ;)

    ReplyDelete
  4. No. 7 tu moment yang paling indah.. tapi la ni ai prefer no. 3.. ;)

    ReplyDelete
  5. alaaaaa... nangissss...!!
    semua pun touching and best moment..

    *walaupun yg nombor 7 tu belum berkesempatan.. InsyaAllah.. akan datang.. Aamiin..*

    ReplyDelete
  6. Lya pilih yg no 7..moga mnjadi kenyataan.tringin sgt

    ReplyDelete
  7. best moments, takkan dilupakan...namun no 7 tuh, sy belumm dpt lg, haha..ank org bolehla..sobss..hehe~

    smg ade rezeki sayaaa... amin !

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah