Saturday, June 6, 2015

2 Buah Novel Hadiah Hari Lahir

Selamat Hari Lahir Suriaamanda

Hi korang...Happy Weekend..
Kemana korang hari ni....today is my birthday..no special celebration...ala...nak sambut apanya...dah tua dah pun kan...well nak citer pasal 2 buah novel yang aku beli dari novelis terkenal Umie Nadzimah...eh...ada yang x tau ke sapa UN ni...dialah novelis novel Kerana Terpaksa Aku Relakan yang hangat di TV3 tu..Novel KTAR aku dah ada dan dah khatam dah pun so ada sambungan iaitu Bila Terlajak Sayang...Now tengah hangat citer Dia Isteri Luar Biasa yang merupakan novel hasil nukilan UN jugak...pun aku beli...dah alang2 kan...lagipun beli direct dari Novelis dapat murah sikit.



So parcel sampai hari Khamis...seronok x terkata...



2 buah Novel..ntah bila la boleh khatam memandangkan jadual kerja aku yang x menentu



Setiap Novel ada tandatangan UN



of course suka Raden dan Indah



Selain tu dapat gak fridge magnet..lagi best kan...



Selamat aku tampal kat cpu opis...




Happy Birthday To me....Happy Birthday To Me...Happy Birthday To Suriaamanda..

Happy Birthday To Me...

Kira ini adalah hadiah dari diri aku sendiri untuk aku sendiri jugak...nasib la dah tua xde sapa nak bagi hadiah...UN ada cakap kenapa x inform awal2 at least dia boleh tulis kat novel or wish ke apa..eh x per la kot...segan plak nak bagi tau...x kan nak heboh satu dunia kan...apapun cukup la 2 buah novel..dah amat berharga dah ni....lagi best diri sendiri yang bagi...korang ada reward diri sendiri tak? sesekali best apa...x kan nak  harap orang bagi hadiah kat kita...ye tak?

6 comments:

  1. xpe kak SA, hadiah untuk diri sendiri lagi bermakna apa....sebab kita pilih sendiri kan, mesti tepat dengan cita rasa kita kan... happy birthday kak SA....semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki :D Aminn :D

    ReplyDelete
  2. Wish kat sini pulak..
    Selamat Hari Lahir SA..
    T.Kasih sudi jadi kawan ai yang gojes selain dari mak, alip n sya..

    ReplyDelete
  3. bestnya dapat hadiah..selamat enjoy baca novel :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah