Monday, June 22, 2015

Keywords Blog Suriaamanda


Hi korang....
Dah lama aku x check keywords blog ni...bukak akaun nuffnang tgok la keywords yg orang duk cari kat blog aku kan....
Macam2 ada ha...korang tgok la tu...yang xde kena mengena pun ada...
Paling banyak keywords yang Suriaamanda koma tu...yes aku pernah koma hampir sebulan...
Keywords Suriaamanda nikah tu buat aku gelak..teringat masa adik aku kawen 2 tahun lepas..aku up gambar kat fb..orang duk msg ucap tahniah...sebabnya ghuper adik aku sama ngan aku..hahaha...kelakar bila Ingat balik..
Kadang2 ada je keywords mengarut yg aku jumpa...paling kelakar pun aku gelak je la..maybe aku pernah blog out pasal apa yg diorang caritu kan..malas plak aku nak gugel...

Korang ada dapat keywords mengarut dan berbaur lucah?

9 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah