Wednesday, June 24, 2015

WW > SENYUM SELALU KERANA ORANG HEBAT SENTIASA TERSENYUM

Petugas Front Liner TOLONG SENYUM PLEASE.......



Entry wordless ni ditujukan kepada petugas2 front liner di mana2 syarikat swasta...Jabatan Kerajaan, Bank atau dimana2 sektor pekerjaan...tau la tengah puasa ...tapi motto khidmat pelanggan selalu menekankan agar petugas di bahagian hadapan selalu tersenyum kan....Kempen untuk menegur kalau petugas ni tak senyum pun ada pernah dilancarkan...tapi sayangnya masih ramai yang tak praktikkan...stress sangat ke tugas di kaunter tu?

Senyum kan Satu Sedekah???Dengan Senyuman terjalin Ikatan kan?


14 comments:

  1. tak duduk kaunter pun stress gak...hehehe...

    ReplyDelete
  2. Senyum tu kan ke sedekah...
    #clickclicknufnang

    ReplyDelete
  3. kalau bukan bulan pose pun front liner susah senyum kak..heheh

    ReplyDelete
  4. Senyum, senyum selalu
    Senyum, senyum denganku
    Tiada seindah senyuman

    One, two, three, four :-)

    ReplyDelete
  5. eemm.. ai baru je hampir nak kena marah dalam phone tadi.. ai call dorang salah transfer, ai pulak dia nak salahkan.. after ai terangkan baru dengar suara dia cool balik.. aptb.. jangan kata petugas kaunter.. yang jwb panggilan telefon pun kena senyum.. ;)

    ReplyDelete
  6. Ya btl tu klau masam ja 24 jam aptb

    ReplyDelete
  7. aida deal dgn org awam tiap hari.
    memang tak biasa tak senyum bila dok kaunter.
    bukan terpaksa. memang otomatik :)
    but memang ada yg tak senyum pun... kena tegur la :)

    ReplyDelete
  8. cahayacinta.com
    as salam..
    kalau tak senym payah orang kata kita asyik tak der mood 24 jam kan hu....

    ReplyDelete
  9. Salam, hahahaha paling tak boleh lah, dekat kaunter dia ada tulis 'Tegur Saya Jika Saya Tidak Senyum'...bila tegur kang mencebik pula~ haha

    ReplyDelete
  10. mereka yang berkerja dengan orang awam sentisalah memberikan senyuman yang manis ye..rugi je tak nak sedekah senyuman tu

    ReplyDelete
  11. Senyumlahh, senyuman hambar..senyuman ikhlas? senyumlahh~ biar org lain turut tersenyum melihat senyuman kita...... hehee~

    meh ke IG sy : @senyum2 , masih bole usha2, murohhh2

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah