Thursday, June 4, 2015

Sila Jeles!!! Untuk Tatapan Sahaja

Kenduri Udang Pemberian Nelayan

Hi korang...
Ye aku tau entry ni mmg kejam..yang hantar gambar  ni pun mmg kejam...dia saja je bagi aku gambar ni..mmg bikin panas....stress mak yg tgh stress ni ha....
Ni la keja adik aku malam tadi..tau la nelayan bg udang free sbb dia keja LKIM kat Penang....saje je dia provok aku kan sbb dia tau aku mmg hantu seafood...x pe...x pe...tayang la..... ( mmg tgh x puas hati)



Segar bugar udang ni...baru naik dari laut kot


Dia buat masak lemak cili api...

Suka la dia...selalu dapat ikan free, udang free....
Kalau aku dapat ni aku buat tom yam...x pun aku buat udang goreng butter....
Ermmmm....ni semua salah adik aku....tgpk..aku dh termengidam dah.....huh...mana nak cari ni......aku pun minggu ni xde...ermmm...


26 comments:

  1. pergh my favorite..masak lemak cili api.. mesti umphhh!!

    ReplyDelete
  2. hehehe..
    kejam sungguh bila main ngan udang..
    nasib baik masak cili api..
    xdek ler terliur sgt :p
    udang goreng butter memang boleh bikin gigit jari kak.

    ReplyDelete
  3. wowwwwwwwwww bikin panas je hati tgk kan SA...sedapppp betul udang fresh masak cm ni....

    ReplyDelete
  4. sedapnya.. bestkan dapat free plak tu udang nih.. pernah beli ikan fresh baru naik dari laut.. murah2 jer nelayan tu jual..

    ReplyDelete
  5. Bertabahlah wahai mata.. huhuhu..

    ReplyDelete
  6. buat tomyam memang best..kalau goreng saja pun sedap ni SA..buat ratah je..kan??

    ReplyDelete
  7. masak lemak my peberet............

    ReplyDelete
  8. Hahahah....cik akak pun jeles juga nie..nak.buat macam mana....tengok je.lah..

    ReplyDelete
  9. cik nor sbnarnya elergik udang tp klu terliur mkn jgk..:)

    ReplyDelete
  10. Betul tu kak SA...!! udang fresh buat goreng butter... ratah mcm tu je tak payah nasi... hehehehee...
    alahaaaaiiii... leleh air liur.. :)

    ReplyDelete
  11. huhuhu..bestnya udang...fresh pulak tu
    #clickclicknufnang

    ReplyDelete
  12. sedapnya udang...udang masak butter mmg sedap!favourite!

    ReplyDelete
  13. Masak lemak cili api ori n9 di penang...perghhh...epic dikk...

    ReplyDelete
  14. goreng butter SA?...wahhh, 'seselera' lah kita ;)

    ReplyDelete
  15. aduhai, sedap nyer !!!
    udang lemak cili padi nyum nyum nyum...
    da le udang nyer bebesor !!!

    ReplyDelete
  16. udang....hurm nasib la KG alergik dgn udang

    ReplyDelete
  17. Kak SA... typo detected... "tgpk"... hehe.. Kejamnya Kak SA!!! Terpiur kot along tengok...lama tak makan udang yang sega mcamc tu!! Wuargh!!

    ReplyDelete
  18. Favourite saya and anak2 ni...yum yum yum

    ReplyDelete
  19. menu tersedap..memang kejam ni.huhu

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah