Thursday, June 4, 2015

Entry untuk WANITA sahaja..yang bukan wanita duduk tepi kejap....

Feminine Wash Sophie Paris Ready Stock

Hi korang...

Ada berita baik...bagi korang yang sedang tercari2 feminine hygiene untuk  miss v korang...meh cuba product Sophie Paris ni untuk rasa yang lebih bersih, segar dan konfiden. 

Feminine hygiene ini khas untuk kegunaan hari hari sesuai untuk korang yang pentingkan kesegaran ye...bukan badan or muka je nak dijaga...miss v pun perlukan lebih perhatian kan...



Antara best seller product



Pek kecik 80ml boleh letak dlm handbag..


Hurry up....stock ada 6 botol je lagi..alhamdulillah product terlaris setakat ini selain handbag...

Harga RM10 > Semenanjung
Postage RM5

RM11 > Sabah Sarawak
Postage RM8


Beli 2 = RM18 Postage RM6
Beli 3 RM 28 Postage  FREE

Berminat bleh whatsaap me at 0123319641

Hurry up tinggal 6 botol sahaja lagi ...sapa  cepat dia dapat..

18 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah