Wednesday, June 3, 2015

Selamat Pengantin Baru Asrul & Ain

Berkumpul Di Majlis Perkahwinan

Hi korang...alahai citer dah basi la...maaf la yer..ni throwback majlis persandingan sepupu aku kat Seremban..majlis sebelah pengantin perempuan...persandingan diadakan di Pusat Dakwah Islamiah Paroi...masa ni panas giler tak tau nak kata apa...tp walau pun panas ramai je sedara mara datang memeriahkan suasana...mana yang dah lama x jumpa tu bergambar la sebagai kenangan...seronok berbual..ada yang dah berkeluarga besar...ada yang dah nak kahwin jugak....seronok tgok...semua anak2 buah dah besar...


cantik pengantin berbaju songket Beige kaler...


Abah aku ngan Pakcik aku...x sabar2 nak bergambar...tau la anak buah kesayangan yang kawen...


see bertukar tempat dah... 


Dania x lepas peluang bergambar ngan Pak Long dan Mak Longnya...memang Dania rapat dengan Asrul


Aku dan adik2 sepupu...



 di arak menuju ke pelaminan dalam dewan


santek x pelamin


meja makan beradap


ini yang aku zoom dulu...jadi la sebb x dapat makan kat meja pengantin...


 kan aku dah cakap dia ni kesayangan Abah aku...


mak salam ngan pengantin...xde sesi tepung tawar ke apa...simple..


Ain tgh salam Mak Lang...mak aku la tuh


last but not least...mak dan abah bergambar ngan pengantin...

Selesai dah majlis sebelah perempuan....
Next weeknya kami focus ke majlis sebelah lelaki plak....rumah makcik aku...actually ni majlis perkahwinan anak sulung...sebab tu nampak meriah sangat2...hey..memang meriah sebab ada majlis berarak lilin...apa tu? haaa adat tu orang NS je ada buat kot...pas tu ada tarian lilin...pssttt...abah aku pun ada sekali buat tarian lilin ke apa ntah namanya...nanti aku share lagi....ok?

15 comments:

  1. Selamat pengantin baru asrul dan ain..
    Moga kekal hingga ke jannah..

    ReplyDelete
  2. selamat pengantin baru.anak buah pon dh besar2 dah.hehehe

    ReplyDelete
  3. selamat pengantin baru..lepas ni SA la pulak kan..hehehe

    ReplyDelete
  4. Wahhh lawanya pengantin....

    ReplyDelete
  5. Selamat Pengantin Baru kepada pasangan mempelai, supaya berbahagia dan kekal sehingga ke jannah...

    ReplyDelete
  6. Selamat pengantin baru buat Asrul dan Ain..
    Moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat.. ;)

    ReplyDelete
  7. cantik , lama dah tak lihat pengantin menggayakan songket, selamat pengantin baru buat kedua mempelai.

    ReplyDelete
  8. Selamat pengantin baru buat sepupu akak

    ReplyDelete
  9. Selamat pengantin baru buat sepupu akak

    ReplyDelete
  10. selamat pengantin baru buat asrul dan ain.. semoga berkekalan hingga ke Jannah..

    ReplyDelete
  11. selamat pengantin baru untuk sepupu akak..cantik baju pengantin dan pelamin..pengantin lagilah cantik berseri²

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah