Wednesday, June 24, 2015

OST DIA ISTERI LUAR BIASA > TAK PERNAH FATHIA FEAT SHUKRY YAHYA

OST Dia Isteri Luar Biasa..

Terkagum ngan suara Fathia dan Shukri Yahya ni...sebab aku memang x selalu dapat tengok drama DILB ni...so aku pun up la status kat FB semalam...tanya kak Umie Nadzimah...terus ramai yang jawaab...mula2 keliru sebab ada yang jawab " Tak Pernah Kak Parizan Mohd Zain...aku tgok balik aku salah letak status ke...laaa...2 orang komen cakap tajuk eh Tak Pernah....hahahaha...gelak aku di situ...
Jom Layan...


Tak sangka Fathia ada bakat menyanyi...macam tu jugak Shukri Yahya...aku suka Fathia sejak dari citer Arianna Rose lagi...sedap giler la suara dia....leka aku dengar...lagu ni pun best....lirik dia pun indah je..suara ala2 rock Shukri Yahya pun superb.....sebelum ni just tau lagu untuk DILB ni cuma nya nyian Akim je yang tajuk Potret tu...rupanya ada lagi....
Thanks korang sebab tolong aku bagi jawapan sebab Kak UN x muncul2 masa tu...hehehe...nanti nak download la lagu tu simpan dalam hp...( huh mana hp x jahanam...banyak sgt lagu)

Semoga terhibur korang.....

10 comments:

  1. baru feel dia lain bila pelakon tu sendiri yg menyanyi kan...
    #clickclicknufnang

    ReplyDelete
  2. Sangat suka dengar lagu nie... hehe

    ReplyDelete
  3. Fida dah boleh hafal dah lagu ni kak..dah simpan dalam hanset dah...

    ReplyDelete
  4. Suara joricho rosales malaysia mmg rare

    ReplyDelete
  5. tak minat fathia tapi suka tengok shukriyahya alahaiiiipandai berlakon boleh menyanyi ishhh hehehhee

    ReplyDelete
  6. mcm tak percaya tu suara shukri yahaya.. minat tgk die since drama asam pedas utk dia..hehee..

    lagu ni mmg layann...

    ReplyDelete
  7. best jugak layan lagu dorang.ada bakat terpendam ni rupanya selain berlakon

    ReplyDelete
  8. Fathia pernah nyanyi dgn aiman...time abpbh dulu...tp time uh...rsenye...suara penyanyi asal lg sedappp...

    good try for both of them ! ~~

    ReplyDelete
  9. Suka dgr suara fathia dan shukri ...best

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah